Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, elmondjam neki vagy nem?
Szia!
Azért vigyázz! Mert velem is volt egyszer egy olyan, hogy a faluba jött egy új srác, megismertem...Tök jó fej volt....Jóhaverok lettünk, nekem kezdett megtetszeni. Elmondtam neki és utánna már rám se nézett... Két hónap után ki tudtam vele békülni, de többet nem leszek ilyen hülye :DD
Itt a válasz a kérdésedre, alaposan kifejtve:
Szia!
Keveredtem már hasonló helyzetbe én is!
Nagyon jóba lettem egy lánnyal, és egy idő után fellángolt iránta valami bennem.
Akkor válaszút elé érkeztem: Elmondjam, vagy ne?
Ha nem mondom el, minden marad a régiben, barátok leszünk.
Ha elmondom, lehet, ő nem érez irántam semmit és semmi nem lesz olyan mit előtte, még akkor sem, ha túllépünk ezen. Vagy összejövünk, de ha szétmennénk, már megint nem lenne semmi.
Így nem mondtam el neki soha! Nem bántam meg, a lángolás alább fagyott a részemről, de a barátságunk azóta is felfelé ível.
Jól gondold meg, mit teszel!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!