Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla barátság vagy több esetleg? Mit csináljak? Elmondjam vagy ne? (Pls, help! )
Volt egy osztálytársam általánosban,akivel nagyon jól kijöttünk,sokat lógtunk együtt és rengeteget hülyültünk.Emiatt sokan féltékenyek voltak is rám,mert a srácba a fél város szerelmes és hát Ő ezt ki is használja elég rendesen...
Velem mindig őszinte volt,mindent elmondott,de ezt csak a suli utolsó félévében,előtte nem beszéltünk túl sokat.
Már többen mondták,hogy lehet,tetszem neki,de én ezt nem hittem el,mert már tök sok barátnője volt,nekem meg egyetlen egy barátom sem eddig.
Facebook-on szinte minden képemet lájkolta,bökdös folyton meg beírja kommentbe,hogy milyen szép vagyok meg hasonlók...De viszont ezeket úgy írja,hogy közben barátnője van(na jó,most szingli,de pár hete még nem volt az)
A osztkiránduláson elkezdtem "Meri vagy nem meri?"-zni az egyik fiú osztálytársunkkal és teljesen féltékeny lett,mindenkit kérdezgetett,hogy miről beszélek a fiúval,miket mondok neki meg ilyenek és folyton figyelt,de ha oda néztem,akkor Ő elfordult.
Járok teniszezni hetente 3-szor és feltettek a haladó csoportba és a srác is odajár.Azóta folyton mondja,hogy mehetnénk együtt teniszre(nem problem,hogy a város másik végén lakik...) és hogy Ő hazakísér(pedig a haverjai folyton hívják,hogy menjen velük a városba).Múltkor bementem a házunk-inkább a palotájukba,mert az nem nevezhető háznak- és mondta az anyukája,hogy sokkal jobban örülne annak,ha én lennék a fia barátnője és nem az olyan lányok,mint akikkel általában jár és én meg erre azt mondtam,hogy "Ennek én is örülnék." és ezt lehet,hogy meghallotta a srác,mert pont akkor jött ki a nappalijukba :$
A mostoha tesóm a srác legjobb barátja és múltkor ott aludt náluk.Én közben beszéltem a fiúval msn-en és kitaláltunk azt,hogy amikor az órának azonosak a számjegyei(pl. 23:23,20:20,hasonlók),akkor kívánunk...És este,22:22-kor írtam,hogy kívántam,erre Ő is azt írta.De utólag megtudtam(isten áldja érte a mostohatesómat :D),hogy azt írta be először,hogy "Kívántam,kívánlak",csak ezt törölte....Meg a mostoha tesómtól mindig kérdezi,hogy ki tetszik meg hogy van-e barátom és hogy milyen típusú pasi jönnek be...
3 napja volt egy pizsibuli az egyik közös barátunknál és Ő és pár haverja elmentek pizzázni,de én inkább maradtam,mert nagyon fáradt voltam.Amikor visszajöttek,én már régen az igazak álmát aludtam és a srác bemászott mellém az ágyba és egymás mellett aludtunk :)
Mikor felébredtünk,akkor éppen átöltem...A legjobb barátnőm állítja,hogy az agyam csinálja ezt,hogy közel érezzem magamhoz a srácot.Ez viszont tuti nem igaz...vagy mégis.
Rendezni akart egy medencés patit a házukba,de nekem pont azon a hétvégén nem volt jó(megvolt :/) és nem akartam neki ezt megmondani,inkább azt mondtam,hogy programom van.
Mikor kérdezte,hogy kivel,én nem mondtam neki semmit,erre megsértődött,hogy Ő mindent elmond nekem,én meg semmit...És utána az összes barátnőmet végig kérdezte,hogy mit csinálok a hétvégén.
Meg uabba a suliba vettek fel minket,csak más osztályba és egyesek szerint azért jött át az én osztályomba,mert én is ott vagyok.Mikor rákérdeztem,akkor csak azt mondta,hogy nem akarta,hogy egyedül legyek,meg a legjobb barátja is ott van.
Viszont...
Megkértem a mostoha tesómat,hogy kérdezzen rá a srácnál,hogy tetszem-e neki,de a srác csak annyit mondott,hogy "Egy menetre jó lenne.)
Ha tényleg tetszem neki,akkor miért mondd ilyet?!
Ez annyira kikészít...:@
Oké,hogy tapasztaltabb,de akkor is.
Tegnap sétáltattam a kutyámat a városban és ott volt a haverjaival...Én köszöntem,erre Ő,meg a többi haverja elkezdték üvöltözni,hogy "B@szná,b@sznám.".
Utána meg este még Ő volt megsértődve,hogy miért nem mentem oda hozzájuk -.-
Én többet érzek iránta,mint barátság,de mindennap találkozunk szinte és ez így olyan nehéz...
Mert félek,ha elmondom neki,hogy mit érzek,akkor csak röhög vagy hasonlók és kibeszél a barátaival.
Ha viszont én tetszem neki,akkor miért nem lép???
Mit tegyek?
Köszönöm!
14L
Szerintem elég jók az esélyeid. Az amit a mostohatesódnak mondott, nem igazán mérvadó, ha nincs vele túl jóban/szégyelli, hogy pont a mostohatestvére(Te) tetszik neki, akkor magamból kiindulva, pont valami ilyesmi mondattal intézheti el a dolgot. A másik eset a haverokkal rázósabb. Itt vagy a haverjai tényleg csak haverok és ilyen rettenetesen tirpákok, neki is rosszulesett, és azért hozta fel aztán, mert a férfiúi büszkeségén esett csorba. Vagy... amit a tesódnak mondott, legalább félig-meddig igaz, és valóban csak barát vagy. Szerintem mindenképpen beszélj vele, de ne rohand le, hogy te mit érzel, csak finoman kérdezz rá a dologra(azért ne túl finoman, mi férfiak szeretjük az egyenes beszédet!;)).
Az, hogy kiröhög, szerintem abszurd, ha azt teszi, soha nem is volt a barátod se. Nekem is van ellenkező nemű barátom, én is hasonló cipőben járok, csak ugye itt most én vagyok a szenvedő fél, és én egyszerűen NEM TUDOK haragudni rá!:)
[előző folyt.] Legfeljebb, a haveroknak, ha elmondja, de ha valóban barát, abból se lenne szabad, hogy kellemetlenséged származzon!
17/F, amit leírtam, azért felelősséget is vállalok!
És ha nem jövök be neki,akkor már barátok sem lehetünk...
Teljesen meg nem akarom elveszíteni,mert akkor tök ciki lenne később,mert rengeteg helyre együtt járunk(suli,tenisz,a szüleink is jóban vannak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!