Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elmondjam neki még 100x, hogy ne jöjjön sokat vagy legyen vége? De mégis 8 hónap és nem kevés idő.
8 hónaposak vagyunk és elég sokat veszekedünk[általában miattam]mert megcsalom stb..de nem tudom hogy mit szeretnék..már nem úgy szeretem mint az elején..leültünk beszélgetni is..tudja h megcsaltam 7x mindig megbocsátott mert nagyon szeret..mondtam neki,hogy sokat találkozunk de nem értette meg és ugyanúgy jött minden nap..szóltam szüleinek beszéljenek vele..legjobb haverjának..de Ő csak jött..hívott egy nap 12x[számoltam]..nagyon szeret,mert tényleg de nekem nem Ő kell..de már 2x szakítottam vele és visszajött..nekem is eszembe jutnak az emlékek meg stb..és visszafogadtam..meg azt mondta hogy ez nem kifogás a szakításra,hogy sokat találkozunk...szerintem de mivel már meguntam..de nem mondom meg neki
ja és el vagyok jegyezve.
egyetértek az első válaszolóval
hány pasit tartasz egyszerre, h még el is vagy jegyezve? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!