Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak? (fontos)
Szóval a legjobb bartánőmmel 10-11 évesen láttunk egy könyvet amiben a szexről volt szó. Kiváncsiságból kipróbáltunk olyan dolgokat amiket mostmár bánok. Ne gondoljatok olyan nagy dolgokra, de azért eléggé megbántam. És nekem a mostani barátom az első minden téren, mert amiket a barátnőmmel csináltunk azokra szinte alig emlékszem, és azt se tudtam még mit csinálok. És most lelkiismeret furdallásom van, és nemtudom hogy ezeket tudnia kéne e a barátomnak.
L
Ha szeret akkor meg fogja érteni és csak nevettek egyet rajta.
Ha meg nem szeret és ezért szakít akkor úgysem lett volna semmi ebből a kapcsolatból.
Miért kéne elmondani? Régen volt. Gyerek voltál még.
(2., imádat, és b*szódj meg.)
Bocsi most látom hogy valamiért rossz témakörbe írtam.
Köszönöm a válaszokat :)
Hát igen gyerek voltam, csak mégis lelkiismeretfurdallásom van. Bár nem tudom el merném e neki mondani, félek hogy csalódna bennem vagy kiábrándulna vagy bármi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!