Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak? És ha igen, hogy? Kicsit hosszú, bocsi érte.
Igen, mondd el. Elvégre egyrészt az neked is marha rossz érzés, másrészt úgy szeretkezni sem túl kellemes, harmadrészt ha nem tőle kaptad el, és nem használtok óvszert, ő is elkaphatja. Ja, és nem csak nemi érintkezés útján, és illemhelyről lehet gombát kapni. Nekem is sikerült már úgy összeszedni, hogy ötletem nem volt, hogy honnan... sajna van ilyen is.
Ha pedig tőle kaptad el (neki sem kellett ehhez megcsalnia téged), akkor fontos lenne mindkettőtöket kezelni.
Ezért mindkettőtök érdeke... És ha már vagytok olyan közeli és intim kapcsolatban, hogy lefekszetek egymással, akkor nem hiszem, hogy ez a legkínosabb kérdés.
Ha gyanús a dolog: -> orvos!
Gyorsan megmondja, és gyorsan meg is gyógyít.
Mondd meg neki, hogy a párodnak is írjon gyógyszert.
Addig meg nincs szex! Max. a cicid kerülhet szóba!
Ez a betegség amúgy nem csak nemi úton terjed.
Szia! Ne foglalkozz a többiekkel. Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy a barátodtól kaptad el, mert nekem pl. akkor is volt hüvelygombám, amikor épp senkim nem volt. Nagyon könnyen össze lehet szedni egy ilyet. Úgyhogy szerintem ne aggódj. Menj el nőgyógyászhoz és ő majd megmondja, hogy tényleg van-e gombád, és ha igen, mit használj a kezelésére.
20/L
de ha már itt van, akár itt is lehet rá válaszolni :)
ez lehet, hogy hülyeség, de úgy rémlik, hogy ha 60° alatt mosod a fehérneműid, attól is visszafertőződhetsz.
De feltétlenül szólj a párodnak, és menjetek el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!