Ma megyek köldök piercinget csináltatni. Szerintetek ehhez a hashoz illik? (Kép lent! )
2011. dec. 8. 09:23
1/20 anonim válasza:
bocsi de nekem nem mutatja a képet a honlap:S
Ha lapos a hasad,akkor biztos illik hozzá:)
2/20 anonim válasza:
Persze! Nagyon csini a hasid! :)
3/20 A kérdező kommentje:
1.Hát inkább kicsit izmosabb.: D
2.Köszönöm.:)
2011. dec. 8. 09:33
4/20 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Majd mutathatnál egy képet, amin már megvan a piercing is. Én örülnék neki! :)
5/20 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretném mutogatni..bocsi.:O
2011. dec. 8. 10:38
6/20 anonim válasza:
Most nem tudom miért mondod ezt, mivel látnánk többet, mint most...annyival, h van benne egy kis ékszer. Ha pedig nem akarod, h más lássa, akkor miért csináltatod meg...a strandon is látni fogják, illetve bárhol és bármikor ha kivan a hasad.
Akár elküldheted priviben is, ha úgy gondolod. Persze ha nem akarod, nem erőltetem. ;)
7/20 A kérdező kommentje:
Nem azért csináltatom,hogy mutogassam,hanem azért,mert nekem tetszik.
2011. dec. 8. 11:00
8/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon is illik bele mivel szép lapos a hasad.Akkor nem illene ha "sörhasad" lenne.
9/20 A kérdező kommentje:
12:07-nek :
Köszönöm.: ) Ma este 18:00-ra megyek meg csinátatni .
2011. dec. 8. 12:18
10/20 anonim válasza:
nekem is van pc-m. :DDD
szép a köldököd ne a hasad nézd a köldököd. ha nincs kifelé nőve akkor tuti:D milyet szeretnél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!