Hány éves kortól lehet köldök piercinget csináltatni? Érzéstelenítő nélkül mennyire fáj?
én 16 évesen csináltattam meg-érzéstelenítőt kaptam, mert eléggé féltem:)
Nem éreztem semmit!
valakinek van 13 évesen,bár elég korai...
szerintem érzéstelenítő nélkül meg se probáld...;)
Akárhány éves kortól lehet csináltatni, de 18 év alatt veled kell mennie az egyik szülődnek, aki aláír valami papírt, hogy beleegyezik a dologba.
Én úgy tudom, mindenképp adnak érzéstelenítőt, és úgy nem érzel semmit.
szerintem jobb érzéstelenítővel.
egyik osztálytársam 13 évesen csináltatott...
Én a barátnőmmel mentem-nem kellett semmiféle szülői beleegyezés-annyit kérdeztek csak, hogy a szüleim tudják e?-mondom igen.
Westendben csináltattam.
(első)
Igen, mondtam, hogy köldökpiercinget szeretnék. Kérdezték, hogy a szülő tudják e? mondtam, hogy igen.
Ennyi volt.
nekem érzéstelenítő nélkül lett szúrva, nem volt vészes.
jobban féltem tőle, mint kellett volna.
ez hülyeség! minek érzéstelenítő??? nah az ami fájhat:)
én 10 évvel ezelőtt 16 évesen csináltattam , és éréstelenitő nélük abszoltut nem fájt kb mint egy szúnyogcsipés :) nem si szoktak adni, v nemtom ki hol csináltatta de tőlem meg sem kérdezték, pedig elismert tetováló piercinges csinálta.a hugomat pár éve vittem el ő neki egy kozmetikus csinálta ugynaúgy érzéstelenitő nékül , a különbség csak pénzben volt neki 500 votl nekem 8ezer :) sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!