Ma megyek köldök piercinget csináltatni. Szerintetek ehhez a hashoz illik? (Kép lent! )
2011. dec. 8. 09:23
11/20 anonim válasza:
pfff....a meztelen hasadat mutogatod, de a piercinget meg nem???? no comment...amúgy meg mivel gombóc van a köldököd közepében, elég csúnya lesz, és ferdén fog állni az ékszer, mert a gombóc el fogja nyomni oldalra.
12/20 anonim válasza:
a 10. vagyok. olyan hülye vagy -.- ha hosszabbat rakat akkor szép lesz neki te buszma -.-
13/20 A kérdező kommentje:
13:59/15:30-köszönöm.:) Egyébként még nemtudom,mert ott fogom kiválasztani.: )
2011. dec. 8. 15:48
14/20 anonim válasza:
te "buszma" az aztán gyönyörű lesz, ha kilóg a szára! de mindenki azt csinál magával amit akar!
15/20 anonim válasza:
nem számít ki buszma ki nem. a rendes piercing szerintem sem lesz jó. de ha egy szép karikát rakat bele az szép. :)
16/20 A kérdező kommentje:
Most már tök mindegy.Tegnap 18:00-kor megcsináltattam.Nagyon szép mindenki szerint.Nekem is tetszik.Egy pici fehér karika,és benne egy rózsaszín kő.És a "buszmás"-nak üzenem,hogy nem lóg ki a szára !
2011. dec. 9. 07:05
17/20 A kérdező kommentje:
# 14/16 tegnap 22:08--bocsi.neki akartam küldeni ! mármint .. neki üzenem ! ;)
2011. dec. 9. 07:06
19/20 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 9. 14:43
20/20 anonim válasza:
Nyugodtan mutathatsz képet hiszen anonim oldal és szinte biztos, hogy csak dícséretet kapnál mindenkitől. Szóval hajrá!! :D :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!