KÖLDÖKPIERCING! Csak olyanok irjanak akiknak van, vagy volt! Nembántátok meg hogy csináltattatok? (többilent)
szóval 14 éves vagyok,és már vagy 1 éve nagyon szeretnék,és anyumék most már megis engedik.( jol tanulok meg minden)
érdekelne hogy mennyért csináltattátok?
meg körülbelül milyenérzés hogy ottvan?
és legfőképpen hogy nembántátok meg? vagy nemuntátok meg egy idő után?
a válaszokat köszi elöreis:)
puszi[K]
1.hozzászólónak ~ odairtam hogy csak olyanok irjanak akiknek van,agy volt.
2.hozzászólónak ~ értem:)
és mennyi ideig hordtad ?
nekem van, körülbelül 4-5 éve csináltattam.
az 1. vagy 2. évben nagyon be volt gyulladva, meg vadhús is nőtt rajta, pedig mindig kezeltem. DE! naponta többször (sokszor) kentem alkohollal (70%), és el is tűnt a vadhús. Egy nagyon picit elvékonyodott nekem, bár szerncsés vagyok, mert állítólag akik vékonyak, nem annyira vékonyodik el ott a bőr, a husisokkal ellentétben.
AMúgy mióta eltűnt a vadhús, semmi gondom nem volt vele szerencsére. Én nem bántam meg, hogy csináltattam, és nem is akarom kivenni, mert én nem divatból tetettem bele, hanem azért, mert tetszett, és még most is tetszik :)
Nekem körülbelül 3 éve van bennt, de eléggé elvékonyodott nekem is a bőr.. de nekem nagyon tetszik, úgyhogy lehet alulra csináltatok ezt meg kiveszem.. :)
Semmilyen érzés , hogy bennt van, mert megszokod..
én már sajnos nemtudom mennyiért csináltattam:/
Ócska ribanc vagy, a szüleid meg lmp-s férgek.
19/f
Ócska ribanc vagy, a szüleid meg lmp-s férgek.
19/f
te beteg vagy b+?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!