Nincsmit:).Ha bármi kérdésed van,nyugodtan tedd csak fel.
2011. dec. 23. 12:16
23/33 A kérdező kommentje:
jolvan akkor majd írok mindenféleképpen!:)
köszi:)
2011. dec. 23. 20:23
24/33 anonim válasza:
én 14 vagyok,és 3 napja lett csináltatva. én összesen 5000-et fizettem,mert alapból 3ezer volt a szúrás,és 2ezer az ékszer. eddig nem bántam meg,nagyon tetszik meg minden.. ((: érezni nem lehet,csak mivel még friss a seb,ezért kicsit fáj ha valami hozzáér,de nem vészes..:DD most egy kicsit be van gyulladva,de ezt se lehet érezni. a piercinges azt mondta,hogy minden nap kell kelli bőrfertőtlenítő alkohollal,és ha begyullad,akkor betadine-nal,vagy tetran-nal. szerintem megéri megcsináltatni,nagyon jól néz ki :D
2011. dec. 30. 00:55
25/33 anonim válasza:
Én 18 évesen csináltattam.Ha meg is bánod akkor kiszeded és begyógyul és ennyi.
2012. febr. 7. 17:59
26/33 anonim válasza:
14 évesen csináltattam. Nem bántam meg, mert imádom. Nagy álmom volt és végre nekem is sikerült kikönyörögni:)
5000-ért csináltattam. Az elsö két hétbe fura volt hogy ott van valami és 2-3x elég rendesen bele is kaptam:S de ma már nem is érzem hogy ott van:)
2012. febr. 8. 09:16
27/33 anonim válasza:
nekem 14 éves korom ota van és nekem 4000 ért csinálták :)
nem fájt..én nem is éreztem mert direkt elvonták a figyelmem hogy ne parázzak :)
én is nagyon szerettem volna és züleimmel mentünk el lövetni :) nem bántam meg mert nagyon szép lett :)
2012. márc. 28. 16:31
28/33 anonim válasza:
Én ma csináltattam, azt tanácsolta a pc-s hogy elsőre rövidszárút tegyek be, de így meg nagyon feszes a bőr a kettő között ..:/ remélem nemlesz baj.
2012. júl. 3. 23:40
29/33 anonim válasza:
most lesz júniusban egy éve, hogy csináltattam. az elején volt,hogy begyulladt,de mindig kentem aloevera növénnyel és helyrejött:)piercinget a szúrás előtt vettem és vitt piercinggel volt 4000 a szúrás:) nagyon szeretem és a fiúknak is bejön:) én már nemis érzem hogy bennvan,csak ha lógós piercinget rakok be akkor csikizi a hasamat:D szerintem ha tényleg szeretnéd csináltasd meg:) én sose bántam meg..szerintem szeretni fogod:) 17L
2013. máj. 20. 12:13
30/33 A kérdező kommentje:
Már lassan egy éve hogy megcsináltattam de azért köszi!!:) :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!