A köldök pc-nél elvékonyodhat a bőr? És olyankor mit kell tenni, és, hogy néz ki? Mindenkinek elvékonyodik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 17:01
1/6 anonim válasza:
Egy ismerősömnek nagyon elvékonyodott és ki is szakadt. Én amikor már nagyon vékonynak láttam beparáztam és kiszedtem. Hozzáértő emberrel csináltattad?
2/6 anonim válasza:
igen, vékonyodik.
azt mondta, akinél csináltattam, hogy ez függ attól, hogy valaki kövér vagy vékony.
Ha vékony vagy, akkor minimálisan vékonyodik (pl. nálam), ha dagi vagy, nagyobb az esély.
3/6 anonim válasza:
Jó, mondjuk ezt aláírom, én nem vagyok vékony:D
4/6 A kérdező kommentje:
eléggé vékony vagyok. és szalonban csináltattam
2011. júl. 17. 18:36
5/6 anonim válasza:
Nekem az első rohadtul lent volt, alig maradt bőr a piercing alatt xD az pár hétig volt csak a köldökömben, aztán féltem h kiszakad, mivel edzésre járok stb.. Aztán kiszedtem, 1-2 hónapot vártam, és mikor kb visszanőtt, akkor átszúrattam jóval feljebb, azóta teljesen rendben van, nem vékonyodik :)
6/6 anonim válasza:
Nekem januárba szúrták, normál testalkatú vagyok és egyáltalán nem vékonyodott a bőr:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!