Hercegnöcske1993 kérdése:
Hogy "ragaszam" be vagy kössem be a köldök piercingemet hogy ne menjen oda az izzadság és mehessek fitnessz terembe?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 20:26
1/5 anonim válasza:
Szia! Mindegy, hogy ragasztod le, akkor is befülled. Torna után fertőtlenítsd le, fújj oda egyet (ecseteld) azt kész.
2/5 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt ilyen jellegű problémám :O esetleg új, úgy értem most csináltattad?
3/5 Gregfulop válasza:
Sajnos ez tényleg ilyen. Mielőtt azért fitnesz terembe mennél, ajánlott legalább 1 hetet várni, mert a mozgás, erőltetés miatt, könnyebben előfordulhat, hogy a szervezet kilöki magából. Ha mégis elmész, akkor azt javaslom, hogy hagyjad szabadon, de edzés után alaposan fertőtlenítsed le. Ha leragasztod, nem csak megizzad, de be is fülled.
4/5 anonim válasza:
Ragassz oda egy szárnyas betétet,Hogy egyeseknek milyen problémájuk vannak???!!!
5/5 A kérdező kommentje:
több mint egy hete csináltattam de nem akarom hogy begyulladjon,köszi a válaszokat,egyeseknek milyen problémájuk van?hát ha így állsz hozzá mi a f...nak jössz fel erre az oldalra????
2011. okt. 21. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!