Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez csinos egy...

Szerintetek ez csinos egy terhes lányon?

Figyelt kérdés

[link]

29 hetes 19 éves ksm

2012. júl. 3. 17:32
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ennek kamu szaga van...
2012. júl. 3. 20:35
 32/39 anonim ***** válasza:
70%
Arra vigyázz, hogy ahogy nő a pocakod, máshova helyeződik a súlypontod, mint pocak nélkül, így sokkal nehezebb lesz benne menni(a nagy hasad miatt) Elég viccesen fogsz benne totyogni-mint egy kacsa:)
2012. júl. 3. 20:54
 33/39 anonim ***** válasza:
szerintem közönséges és veszélyes
2012. júl. 3. 20:59
 34/39 anonim ***** válasza:
Szülés után vedd fel,lehetsz abban egész nap is.De most még ne vedd fel.Nem azért mert nem csinos.Hiába tudsz benne menni,vagy nem híztál sokat vagy nem vizesedik a lábad,de a pocak miatt elveszítheted az egyensulyodat is eleshetsz bármikor még ha eddig nem is volt rá példa.
2012. júl. 4. 01:40
 35/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem terhesen sem csinos...bocsi
2012. júl. 4. 08:30
 36/39 anonim ***** válasza:
66%

Csúnya, ízléstelen. Kismamán pláne!

Nem terhesen sem venném fel. Mondjuk meglátszik, hogy 19 éves vagy. Egy érettebb gondolkodású nő nem venné fel, de hát te lány vagy... Tudod mit? Vedd fel egész bátran, aztán ne sopánkodj ha elesel benne, és baja lesz a kisbabának!

2012. júl. 4. 09:50
 37/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szeretem a magassarkú cipőket,de ilyet még akkor sem vennék fel,ha nem várnék babát,mert nem tudnék benne biztonságosan menni. Pláne várandósan. Szerintem felesleges azon vitatkozni,hogy áll,mert az emberek többsége szerint(szerintem is) egy kismama ne hordjon ilyesmit,nem mutat jól,ízléstelen. Persze ha Neked tetszik,a Te dolgot,de én inkább azért nem hordanám,mert bármikor félreléphetsz,megbotolhatsz,még egy sima lapos papucsban is,nem még egy ilyen cipőben. Szerintem azt a kis időt,amíg megszülsz várd meg,és utána vedd fel,az a biztonságos :) 27hetes,21 éves kismama.

2012. júl. 5. 12:42
 38/39 anonim ***** válasza:
Igen, majd szülés után. Ha gyerek meg elkezd tanulni járni majd szólj és megnézem ,hogy rohansz utána ilyen papucsba :) Ezért kell felnőni az anyasághoz is és ahhoz is ,hogy minden ruhaneműnek és lábbelinek megvan a maga ideje,helye ,hogy mikor és hol kell és illendő használni.25hkm
2012. júl. 5. 13:42
 39/39 anonim ***** válasza:
csinso szép,de nem kismamának valo
2021. aug. 10. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!