Szerintetek ez csinos egy terhes lányon?
2012. júl. 3. 17:32
21/39 anonim válasza:
Tapló bunkóba miért kell átmenni? Miért ne lehetne férje? Már leírtam a véleményem, hogy szerintem ez a cipő nem kismamának való. De neked ennyi elég, hogy ítélkezz? Amúgy is, milyen alapon?
22/39 anonim válasza:
Én írtam a férje-szót. Miért ne lehetne tényleg férje? Anyukámnak 18 évesen volt férje, pedig még babát sem várt. Attól, hogy ilyen cipőt szeret, még lehet, hogy szerelemből férjhez ment, és utána vállaltak babát.
23/39 anonim válasza:
Alapból qrvás.Kismamán meg aztán!Tök mindegy,hogy hány évesről van szó.Ám egy roma lányon simán elmegy.
24/39 anonim válasza:
NEM!
Egyébként sem, de kismamaként egyátalán venném fel!
Kényelmes, kis sarkú cipőben kellene járnod!
25/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem venném fel, sem most kismamaként, sem máskor, ocsmány egy darab.
26/39 anonim válasza:
Sztem nem "qrvás",de hát ez is egy vélemény volt az egyik hozzászolotol,még ha picit erös is.. Nekem naon tetszik,de soha nem tudtam ilyenben járni :D. Én nem ugy fejezem ki h nem terhes nönek valo,csak sztem nem ajánlott ilyenben mászkálni,pláne ennyi idösen... nekem sem dagadt semmim,de a babát jobban féltem annál,h még pici sarku papucsot is felvegyek. Nem sok kell ahhoz h eless. vigyázz azért.
27/39 anonim válasza:
Viszont rengeteg rosszindulatu ember van gyakorin..
28/39 anonim válasza:
csunya is es veszelyes is egy kismamanak, eleg egy rossz mozdulat es olyat esel benne es ha szerencsed van csak magadat torod ossze..
29/39 anonim válasza:
Elnézést,de a 7. és a 18. válaszoló is qrvasnak tartja,ám ők mégsem lettek lepontozva.De mindegy is.
30/39 anonim válasza:
ja,de mki más lelett... de mostmár látom. Azok nincsenek lepontozva,akiknek nem tetszik...tipikus rosszindulatu emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!