Az lene a kérdésem? 40. hetes terhes vagyok és tegnap voltam kontrolon és a héh szájam 2100 volt irva szerintetek menyi van hátra még?
Akár ma megszülhetsz, akár még húzhatod napokig. Én ilyen értékkel még hetekig hordtam az ikreket pl.
Nem feltétlen lesz császár vagy nehéz szülés. Kolléganőm is ilyen kicsi termet, hozzá 35-40 kg, mindkét gyerekét simán szülte és gyorsan. Én ugyan 159 cm vagyok, :-), de én is simán szültem a lányomat és az ikreket is.
Nekem a 19. hét óta 2000 a méhszájam, pénteken betöltöttem a 40. hetet, pénteken még zárva volt teljesen, felpuhult és picit még rövidült. Ezzel a méhszájjal túl is hordhatod, de a dokim szerint ilyenkor már bármi történhet: elfolyhat a magzatvíz vagy hazamész az orvostól és pár óra múlva fájásaid lesznek....Nekem még jóslóm sem volt eddig, én már múlt hét szerda óra 2 naponta járok nst és uh, ha szerdáig nem történik semmi és minden rendben van, csütörtökön indítás.
A császárt sem bánnám, én is napról napra azon aggódom, hogy egyre nagyobb lesz odabent, amikor már bőven kint is lehetne...
40+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!