Szerintetek ez csinos egy terhes lányon?
2012. júl. 3. 17:32
2/39 anonim válasza:
szia!Le a kalappal,ha te nem dagadtál be,mármint nem vizesedik a lábad.Ha csini a bokád,nincs bajod,akkor szerintem igen.
3/39 anonim válasza:
Szerintem nem. :(
Én nagy "magassarkús" vagyok, de félnék, hogy félre lépek benne. Szerintem nem kismamának való, nem csinos.
4/39 A kérdező kommentje:
nincs bedagadva a bokám egyáltalán, hízni se híztam olyan sokat, ma vettem, és kíváncsi vagyok a véleményekre, köszi :)
2012. júl. 3. 17:37
5/39 anonim válasza:
Szerintem sem kismamáknak való ez a papucs. Csinosnak csinos, de nem várandós nőknek!
6/39 anonim válasza:
Nem,nekem mondjuk a papucs sem tetszik,de egy terhes nőn pláne nem.
7/39 anonim válasza:
Szerintem sem. Qrvás, de nagyon.
8/39 anonim válasza:
amíg nem vízesedsz nyugodtan viseld:D
én a 37.héttől még papucsot sem tudok húzni, előtte én is magassarkúban jártam:D
39 hetes 21 éves kismami:)
9/39 anonim válasza:
Még nem terhesen se venném fel, félnék, hogy kitöröm a lábam benne. de ha te hozzá vagy szokva az ilyen lábbelikhez, akkor hajrá. Mindenesetre furcsán nézhet ki egy pocakos lányon...
10/39 anonim válasza:
Szerintem egy kismamának kényelmes, lapos talpú papucsban kellene járkálnia! Nem egy ilyenben!
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!