Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez hülyeség vagy...

Szerintetek ez hülyeség vagy lehet hogy az agyamra megy ez a meleg? 28 hetes terhes vagyok, úgy érzem hogy nincs is hasam.

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy ez már a 3. terhességem. Ez első kettővel ilyenkor már látszódott legalább valami. A terhességet 160 cm és 65,5 kg-mal kezdtem. Az első néhány hónapban sajnos nem tudtam inni illetve keveset ettem ebből kifolyólag 8 kg leadtam, azt most már vissza szedtem. Most 65 kg vagyok. A pocaklakó (kislány)nagyon el van bent, minden rendben van vele. Szinte senki nem veszi észre, hogy terhes vagyok! Meg attól is tartok, hogy ebből kifolyólag kicsi lesz a súlya.

Sajnos képet nem tudom fel tölteni!

2012. júl. 3. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a dokik azt mondják, hogy a babának nincs baja ne stresszelj feleslegesen. Nekem igaz első terhességem és még csak a 22 hétben járok de a magasságom én a súlyom is annyi, mint neked... Nem lehet hogy egészen a medencédnél fekszik a baba azért nem lehet látni? Az egyik ismerősöm a 7. hónapban még le tudta tagadni hogy babát vár pedig nem volt kövér sem csak elég hátul feküdt a baba. Szerintem szóltak volna a dokik ha gáz van. Boldog babavárást! :)
2012. júl. 3. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A múltkor tettem fel kérdést ilyesmivel kapcsolatban. Én 22 hetes vagyok, de mindenki "beszólogat" hogy jajj, milyen pici a hasam stb. Baromira bosszant(ott) de úgy vagyok vele, hogy amíg minden rendben odabent, addig letojom, hogy ki mit mond. Téged se zavarjon!!! Az egyik hozzászóló küldött egy képet, ami a szülés előtt készült. Hát, nem mondtam volna meg. Nekem kb. most akkora a hasam, és 4 kg-s babája lett. Úgyhogy ne aggódj, tuti minden rendben van/lesz!!!! :)

Boldog babavárást!!

2012. júl. 3. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Azt hiszem, hogy egy kicsit túl spiláztam! Végül is igazad van minden rendben van a kis csajjal akkor miért is aggódom?
2012. júl. 3. 12:47
 4/6 eszta41 válasza:

Feltételezem, hogy rendszeresen jársz terhesgondozásra és Uh-ra is. Ott az orvos pontosan nyomon tudja követni a baba egyéni fejlődését, valamint vannak átlag értékek, amikhez viszonyít. Ha a baba nem fejlődne rendesen, netán méhen belül sorvadna már felhívta volna a figyelmed és megtette volna a szükségesen lépéseket a kezelésre. (egyébként elég gyakori probléma manapság, a nem megfelelő táplálkozás miatt) Arra gondolok, mikor az Anya is éhezik...

Az, hogy nem látszik rajtad a terhesség nem feltétlen probléma.

2012. júl. 3. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggodj, nekem sem volt hasam az elsovel. 40+3-on mentem ejjel szulni, es a szuleszno sapitozott, hogy nagyon korai lesz meg, nagyon pici ez a baba, meg is mert azzal a kapcsos muszerrel vagy mivel, es egybol telefonalt a koraszulottre, hogy jojjon valaki, mert egy nagyon kicsi babat varnak.

Aztan 10/10-es APGAR-ral szuletett a lanyom, es 3 kiloval.

De pl. a szomszedokkal nem sokat beszeltem koszonesen kivul, es nekik fogalmuk sem volt, hogy terhes voltam. meg voltak lepodve a baban. :-)

(70 kilo voltam, mikor szultem, tehat nem a koversegben veszett el a gyerekem)

:-)

Boldog babavarast!

2012. júl. 4. 08:21
 6/6 anonim ***** válasza:
hátrahajlo a méhed,lepényed kisebb hasat eredményez
2021. aug. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!