Kezdek kicsit megijedni.20 hetes terhes vagyok és amióta bejött a meleg borzasztóan vizesedik a lábam és fáj is. Lehet csak a melegtől? Lehet belőle valami probléma?
Én tavaly nyáron voltam így, akkor vártam a kisfiam aki októberben született. Ha nem lesz a vérnyomásoddal probléma akkor nem lesz baj szerintem sem, "csak" kellemetlen és nagyobb cipő vagy papucs kell. Nekem a végén már 40-es cipő kellett, pedig normál esetben 38-as a lábam.
Ha tudod akkor minél többet polcold fel, akár munka közben is ha van rá lehetőséged és sokat feküdj és ne sétálj a nagy melegben. Ha nem lesz ilyen meleg jobb lesz.
Szia!
Csökkentsd a sóbevitelt és igyál nátriumszegény ásványvizet (Mizse szénsavmentese ilyen). Próbálj minél kevesebbet ácsorogni. Ha bedagad a hideg-meleg vizes váltófürdő a lábszárra is jó hatású, a befejezés mindig hideg legyen. Olyan cipőt viselj ami kényelmes és nem szorít.
Én is ezzel küzdök, ezeket próbáltam és segítettek, bár el nem mulasztják a dolgot. 28 hetes vagyok ma.
Jó nektek.Engem a doki vizesedéssel be akar fektetni,pedig se a vizeletemmel se a vérnyomásommal nincs probléma.Annyi,hogy vizesedik a lábfejem,de az se olyan nagyon.
:(
30hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!