Imádok teli meleg vizes kádban fürdeni, ez probléma?
Tudom, hogy alhasi vérbőséget okoz, de eddig is mindig így fürödtem és semmi sem lazít vagy kapcsol ki jobban mint a fürcsi.
21 hetes kismami
Szia, nekem azt mondta a dokim (9 hetes vagyok), hogy a fürdést nem ajánlja, mert könnyebben lehet valamilyen fertőzést összeszedni - bár sztem inkább medencés fürdésre gondolt. Én biztos ami biztos, inkább nem fürdök, nehogy valami bajt okozzak a picurnak.
Jó babavárást!
Szia!
Ha tudod hogy nem jó miért kockáztatnál mégis? Fürödj csak langyos vízben, vagy tusolj. Utána hallgass zenét vagy jógázz. "Sajnos" ebben az időszakban az a legfontossabb sokszor, hogy a babának mi a jó! Szerintem ne fürödj meleg vízben. Én nem kockáztatnék. Jó ellazulást!
Nekem semmi gondom a fürdéssel. A nagyon meleg vizet azért nem ajánlják, mert alhasi vérbőséget, ezáltal vetélést okozhat. De normális meleg vízben nem lesz semmi bajod. A fertőzésektől meg nem kell tartani, ha zárt a méhszájad, azon nem jut keresztül semmi baci! A dokim kifejezetten javasolt még az úszást is, mert az a babának is és az anyának is kifejezetten jót tesz.
Boldog és problémamentes babavárást4
25 hetes kismama
Gondolom nem forró,hanem meleg vízben fürdesz,így a vetéléssel fenyegető rémálmokat jobb ha kivered a fejedből:)
Amúgy én világ életemben zuhanyoztam,de mostanában annyira vágyom egy kád meleg vízben való fekvésre,hogy az fogalom.Ne fogd vissza magad:)Remek fájdalomcsillapító,és majd később amikor nagy lesz a baba,rendesen fájni fog a te derekad is,és bizony jól helyreteszi a csigolyákat.A fertőzésektől meg nem kell tartanod,hiszen a saját fürdőkádatokat gondolom csak te és a párod használjátok,és takarítasz is rendesen.Meg amúgy nincsen nyitva a méhszáj,és a burok sincs megrepedve,addig nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!