Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meleg ulo furdo baj lehet?...

Meleg ulo furdo baj lehet? Hat hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés

kb fel oraja jottem ki a kadbol. Meleg mondhatni forro vizven furodtem . Utana gondolkodtam talan ezt nem szabad, utana olvastam es azt irjak vetelest okozhat..

nagyon felek. Mar egy alkalom is arthat??

2011. márc. 2. 03:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Árthat bizony, ugyanis vérbőséget okozhat és elmehet tőle a baba. De azért ne pánikolj, ez nem jelenti azt, hogy baj is van!!!

Saját példám: a 8.hétig szinte minden nap forró fürdőt vettem (jó 20 perceket lubickoltam) és nem lett szerencsére semmi baj. Mentségemre legyen mondva, hogy nem tudtam, hogy babás vagyok :-)

Azóta is szeretek fürödni, de csak max.37 fokos vízben.

Ha vérzést, görcsölést tapasztalsz, akkor azt mindenképpen jelezd az orvosnak! És mostantól kerüld a forró vizet :-)

20 hkm

2011. márc. 2. 07:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Ertem, koszonom. Ha vetelest okozott volna akkor tuti lesz jele, marmint verzes vagy valami, ugye?

mert olyanokat is hallottam hogy valakinek a fekete pontot, azaz a petezsakot lattak csak es abbol mar nem fejlodott ki a baba.. ilyen hatasa nem lehet? ha levalna a verboseg miatt a falrol akkor egybol veteles vaN?

2011. márc. 2. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenbe ne gondolj elhiheted én már csak nem vártam hogy terhes leszek mert 10 éve született a fiam és azota nem sikerült és már ugy voltam hogy nem is lesz de 16hkm vagyok és én hideg helyen dolgoztam és nem egyszer fürödtem forró vízbe mert úgy átfagytam mert nem tudtam hogy terhes vagyok én ugy gondolom ha a baba maradni akar maradni fog persze vigyázz rá te is de csak pozítivan gondolkodj.Azóta miota tudomén se fürdök forró vízbe és mindent megteszek hogy ne legyn semmi baj!!Boldog baba várást!!! 16hkm
2011. márc. 2. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez egyéntől is függhet. Például én sem tudtam az elején, hogy terhes vagyok (gyógyszert szedtem, meg is jött), tehát minden nap forró vízben fürödtem kb a 11-12 hétig, és szerencsére nem lett semmi baj belőle! Persze utána már csak zuhanyoztam/zuhanyzok! :-) 33h km
2011. márc. 2. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 3 évig éltem kímélő életmódot, a tüszőrepedés előtti pár naptól kezdve a köv.ciklus 1.napjáig. Semmi forró fürdő, szauna, szolárium, mert mind alhasi vérbőséget okoz. Most, amikor összejött, nem számítottam rá, minden nap forró fürdő, wellness - szauna, meleg vizes medence, minden amit előtte még véletlenül se. És simán megtapadt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet baj, csak leírtam a saját tapasztalatomat. Kívánom, hogy nálad se legyen gond!
2011. márc. 2. 10:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a pozitiv gondolatokat !

Sokkal jobban erzem / erezuk magunkat :)

2011. márc. 2. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!