Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes lehetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szedtem nagyjából 3 évig fogamzásgátlót. Aztán amikor szétmentem a barátommal abba hagytam. Nagyjából 2 hónap után megismertem valakit, és mivel esélyes volt h lesz valami, újra elkezdtem szedni. De csak a feléig jutottam mikor megtörtént a dolog. Védekeztünk óvszerrel is, ami ugyan nem csúszott le, mégis egy kicsit lejött a végén és előfordulhat h került a hüvelyembe is.

Nem csináltam még tesztet, egyenlőre csak nagyon figyelem magam, de nem tudtom h egyszerűen már be beszélem e magamnak a terhesség "tüneteit". Egy picit nőtt a pocim, és nem tudom h simán háj mert sokat eszek, vagy az a baba, meg 2x volt h reggel hányingert éreztem de csak 1-2 percig és nagyon minimálisan, de akkor is ezen a baba témán kattogtam és lehet h ez hívta elő :(

Lindynette 20-t szedek am.

Szerintetek csak bebeszélem magamnak ezt a terhesség dolgot vagy van rá esély?

2011. okt. 31. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak!!! A has k. 12, 14 hetesen kezd el nőni!!!
2011. okt. 31. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:

hát én HA terhes vagyok akk 5. héten vagyok.

És láttam már terhes ismerőseim között h 4.héten már picit pocakosodtak

2011. okt. 31. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom , emlékszem, hogy a fogamzásgátló 1 hét után már hatásos ha jól kezdted el szedni, vagyis ha a menszesz első napjától szeded. Szerintem nincs gond, csak beképzeled....de ne idegeskedj.A pocak tényleg lehet hogy nőni kezd 5 hetesen, de az esetleg csak második vagy harmadik terhességnél fordul elő. Amúgy mikor kell megjönni a menszesznek, vagy már késik?
2011. okt. 31. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Mert ha 20-on felül, és a kapcsolatod stabil (már), van megfelelő anyagi hátteretek, nem kellene aggódnod.

Ha viszont ezek nincsenek meg és még fiatal vagy, hát nem tudom...

Minden esetre vegyél tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Majd írj, mi van.=)

2011. okt. 31. 20:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendesen kezdtem el szedni, tehát amikor megjött, az első naptól.

20 vagyok és még tanulok, a kapcsolat sem olyan hogy "örökké" és még keresetem sincs... Nem vállalnám a gyereket, úgyhogy nagyon remélem h nem vagyok terhes :( Mindenképpen veszek a héten egy tesztet, mert elaludni sem bírok az idegességtől :( Majd megírom nektek hogy mi lett. És nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!!

2011. nov. 1. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!