Terhes vagyok? Vagy az lehetek mennyi az esélye hogz az vagyok?
Szia!
Na oké, ez nem állapot. Ha egy lánynak ilyen problémája van, nem az az első, hogy húúú van e még ilyen kérdés fenn. Szóval nem piszkálni kellene szerintem. Bár igaz, hogy napi szinten olvasni ezeket a kérdéseket.
Válaszom a kérdezőnek:
Ha nem védekeztetek, az elég baj. Nem csak akkor kerülnek hímivarsejtek a hüvelybe, ha "elmegy". Az más kérdés, hogy fogékony ciklusodban voltál e, de 10 nap múlva azt mondod, ami miatt én még esélyesnek tartom. Viszont olvass utána a neten is! A fájdalom és a folyás nem kifejezetten kell, hogy a terhességre utaljon. Akármi is lehet. Az idegességtől megjöhet korábban. De fertőzés is lehet. Ha terhesség, nem jelentkezik egyik napról a másikra. Sokan leghamarabb akkor veszik észre, amikor kimarad a legközelebbi menszesz. De mindenképp azt javaslom, hogy menj el venni egy tesztet. Vagy ha biztosabb akarsz lenni, nőgyógyászhoz.
A továbbiakban meg védekezzetek, ha nem akarsz (még egyszer) ilyen helyzetbe kerülni!
De fogadd meg a tanácsot! Teszt és/vagy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!