Terhes vagyok? Vagy az lehetek mennyi az esélye hogz az vagyok?
Figyelt kérdés
A barátommal egyszer voltunk védekezés nélkül eggyüt. ő ekkor sem ment el.Egyik nap fájt az alhasam de nem görcsölt és inkább a végbelemnél nyilalgatott. nem rég pedig az egyik együt létünknél barnás folyadék de nem lehet a menstruációm mert az csak 10 nap mulva jönne meg. és a teszt min. hány nap mulva mutatja ki ha van valami?2011. aug. 7. 11:39
12/12 anonim válasza:
Nem tudom minek kell allandoan ilyezgetni a ketsegbeesett kerdezoket mindenfele hulyeseggel. Ti is tudjatok nagyon jol (akinek tapasztalata van). Legtobben alig esnek teherbe, sokadig probalkozas utan sem sikerul. Annak az eselye, hogy az elovaladektol valaki teherbeessen eleg csekely, ugyh szerintem nem nagyon kell felned. Mindenesetre vegyel egy terhessegi tesztet az majd kimutatja, az aktus utan 7dik nap mar van amelyik kimutassa, a legjobb ha egybol ilyent kersz a gyogyszertarban.
S ne izgulj mert annak csak magaddal artasz. Kulonben az alhasi gorcsok es a barnas folyas egyuttese lehet vmi petefeszek fertozesnek a jele is. Mindenkeppen menj el orvoshoz ha nem javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!