10 hetes terhes vagyok. Úgy vágyom egy meleg fürdőre. Szerintetek lehet?
Nekem a 8. héten derült ki, hogy várandós vagyok és mivel tél volt, addig minden nap forró fürdőt vettem és még szaunázni is jártam 70 fokba. Amúgy imádok fürödni és áztatni magam, a szülés előtt 2 nappal még a kádban olvasgattam a baba magazint. Kérdezd meg az orvosodat, nem fogj nemet mondani a fürdőre, csak itt ijesztgetik egymást a kismamák. Ha még egy tanácsot adhatok, mindent inkább szakembertől kérdezz és ne itt, mert annyi badarságot összehordtak már és sokszor halálra rémítettek, sok álmatlan éjszakát megspórolhatsz magadnak :)
minden jót.
2 hónapos kislány anyukája
17.04 es válaszolóval tökéletesen egyet értek. Olvasgattam a válaszokat és szinte eldurran az agyam, hogy bődületes dolgokat. Főleg mikor az orvosi véleményeket kérdőjelezik meg.....
Van egy csomó fórum, ahol diplomás szakorvosok válaszolnak, inkább ott kérdezd meg ezeket a dolgokat!
Jó gömbölyödést!
38 hetes km
Azért inkább várj még 2 hetet. Mert ha bármi történne, nem bocsátanád meg magadnak.
Én a 13. héttől sokszor befeküdtem egy kád vízbe, de mindig fertőtlenítettem a kádat előtte, és a víz nem volt melegebb 37 foknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!