Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok. Úgy...

10 hetes terhes vagyok. Úgy vágyom egy meleg fürdőre. Szerintetek lehet?

Figyelt kérdés
Persze nem forróra gondolok, csak melegre.
2010. okt. 17. 16:55
 1/8 Jázmin anyucija ***** válasza:
Én nem mertem, pedig én is vágytam rá, és azóta is vágyom rá, de még van pár hetem. :)
2010. okt. 17. 16:56
 2/8 Tinker Bell ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy inkább zuhanyozz le meleg vízben, minthogy benne ücsörögj. Van olyan aki még forró fürdőt is vett és semmi bajuk nem lett. Egyénfüggő. Én nem biztos, hogy kockáztatnék!
2010. okt. 17. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 8. héten derült ki, hogy várandós vagyok és mivel tél volt, addig minden nap forró fürdőt vettem és még szaunázni is jártam 70 fokba. Amúgy imádok fürödni és áztatni magam, a szülés előtt 2 nappal még a kádban olvasgattam a baba magazint. Kérdezd meg az orvosodat, nem fogj nemet mondani a fürdőre, csak itt ijesztgetik egymást a kismamák. Ha még egy tanácsot adhatok, mindent inkább szakembertől kérdezz és ne itt, mert annyi badarságot összehordtak már és sokszor halálra rémítettek, sok álmatlan éjszakát megspórolhatsz magadnak :)

minden jót.

2 hónapos kislány anyukája

2010. okt. 17. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

17.04 es válaszolóval tökéletesen egyet értek. Olvasgattam a válaszokat és szinte eldurran az agyam, hogy bődületes dolgokat. Főleg mikor az orvosi véleményeket kérdőjelezik meg.....

Van egy csomó fórum, ahol diplomás szakorvosok válaszolnak, inkább ott kérdezd meg ezeket a dolgokat!

Jó gömbölyödést!

38 hetes km

2010. okt. 17. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért inkább várj még 2 hetet. Mert ha bármi történne, nem bocsátanád meg magadnak.

Én a 13. héttől sokszor befeküdtem egy kád vízbe, de mindig fertőtlenítettem a kádat előtte, és a víz nem volt melegebb 37 foknál.

2010. okt. 17. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 8 hetes vagyok,és én is nagyon vágyom rá.Úgy döntöttem megvárom a 2.trimesztert,és akkor ha a dokim is beleegyezik,akkor fogok fürdeni,mert kint hideg van,fázok,olyan jól esne :)
2010. okt. 17. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:
A szülés előtti pár hétben tényleg nem javasolt, de a lányommal a 8. hónapban még vígan fürödtem forró vízben, most 31 hetes vagyok a másodikkal, együtt fürdök a naggyal, nem forró, de elég meleg vízben, ami neki jó. Szerintem a 36. hétig így marad a dolog, utána vagy hűtök egy picit a vizen, vagy csak zuhizok.
2010. okt. 18. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
A zárt méhszájon van a lényeg. Amíg nem kezd el kinyílni, lehet fürödni bátran.
2010. okt. 18. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!