Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez csinos egy...

Szerintetek ez csinos egy terhes lányon?

Figyelt kérdés

[link]

29 hetes 19 éves ksm

2012. júl. 3. 17:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%
Meglátszik,hogy 19 éves vagy!
2012. júl. 3. 18:00
 12/39 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy nem terhes lányon is undorító!
2012. júl. 3. 18:05
 13/39 anonim ***** válasza:
5%
2.vagyok,én is felhúznám,ha nem lenne nagyon csúnyán bedagadva a lábam:)szerintem csini
2012. júl. 3. 18:11
 14/39 anonim ***** válasza:
97%
Na az ilyen topánkában érkező kismama tőlem ugyan ne várja el,hogy átadjam a helyem a buszon vagy az orvosi rendelőben.
2012. júl. 3. 18:19
 15/39 anonim ***** válasza:
97%

Egy lányon csini, egy terhes lányon türhető, de egy terhes asszonynak esze ágában nem lenne ilyet felvennie.

Ne haragudj, de lehet máshogy is csinosan öltözni pocakosan is. Ez viszont balesetveszélyes és nem is egészséges. Rád jön hirtelen a szédülés ebben ,hogy állsz meg a lábadon? A gerinced így is megvan terhelve (ha te nem is érzed még) a súlytöbblettől, és a lábad is vizesedhet. Plusz most megterhelnéd ezzel a lábad és kialakulna a visszér akkor meg sopánkodnál,hogy mivel lehet eltüntetni. 24N 25 hkm

2012. júl. 3. 18:23
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó vagyok. Javítom : nem terhes asszony, hanem terhes nőn! Mert bizony ha már anya leszel nem vagy már lány!! tessék a feladatokhoz felnőni és ésszerűen cselekedni.
2012. júl. 3. 18:25
 17/39 anonim ***** válasza:
86%

Én sem vagyok sokkal idősebb, mint te, de én fel nem venném. Pedig imádom a magassarkúim. Egy csini lapos lábbelit többe nézek most. Főleg, mivel meleg van, és sosem tudja az ember mikor jön rá egy hőhullám. Nem kockáztatnék...

23éves 29hkm

2012. júl. 3. 18:28
 18/39 anonim ***** válasza:
64%
Hát, ez tényleg k*rvás cipő. A férjed nem morog, amiért így öltözöl még kismamaként is? Az én férjem biztos nem örülne neki, pedig nem egy szigorú típus. Mondjuk én csak gyógypapucsban voltam, szóval nem volt oka rám szólni. Sajna a lábam nem bírta a plusz kilókat és a vizet.
2012. júl. 3. 18:32
 19/39 anonim ***** válasza:
59%
Hol lenne már férjeeeee.....????
2012. júl. 3. 18:35
 20/39 anonim ***** válasza:
15%
Ha tudsz benne menni és kényelmes és még tetszik is neked akkor hajrá!
2012. júl. 3. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!