Mit szóltok az olyan anyához aki terhesen kiakarja rakatni utcára a lányát, mert fél, hogy neki kell majd eltartani?

Egyik válaszolónak: akit megerőszakoltak, annak szoktak adni esemény utánit az ambulancián (egy ilyen eset után nem sétál haza egy normális lány, mintha mi se történt volna, hanem elmegy orvoshoz).
Kérdezőnek: oké, hogy nem az a kérdés, hogyan esett teherbe, de ez is fontos a kérdés szempontjából, mert nem mindegy, hogy direkt vállaltak gyereket a szülők nyakára, vagy felelőtlenül szexeltek és becsúszott. Bár én mindkét esetben a fiatal párt tartom elsősorban felelőtlennek, a szülők aggodalmát pedig megértem. Nem értem, minek vállalnak gyereket, akik a szülők nyakán élnek még. Az lenne a sorrend, hogy előbb összeköltöznek kettesben, külön a szülőktől, és utána jöhet a baba. Én biztosan nem vállalnék gyereket, ha még nincsenek meg hozzá a megfelelő körülmények.
Ha jó anyagi körülmények között élnénk és lenne hely, akkor én biztosan segítenék a terhes lányomnak ilyen esetben, de abszolút megértem az olyan szülőket is, akik nem tudnak vagy nem akarnak segíteni, mert tényleg a fiataloké a felelősség ebben az esetben és nem várhatják el a szülőktől, hogy az ő lakásukban és az ő pénzükből kelljen eltartani az unokát. Szóval nem, nem tartom undorítónak az ilyen anyát.

Nem arra gondoltam én sem, hogy akit megerőszakolnak az utána haza megy és édesen alszik-.-
Persze nem lehet olyat kérni, hogy a szülők tartsák el az unokájukat de én úgy gondolom,hogy ne csak addig legyen egy szülőnek szeme fénye a gyereke még nincs vele gond, hanem akkor is segítsen (nem feltétlen anyagi segítségre gondolok) mikor bajban van és ne lökje el magától.

Nagyon remélem, hogy megtudják oldani anyukájával. Majd ha lehet akkor írd meg, hogy mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok.
(4. vagyok)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!