Kedves Kismamik! Vannak itt köztetek 25. hét körül járó babavárók? : )
Kedves Kismamik!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszait, nagyon örültem hogy ennyien írtatok Nekem !
Mi tegnap betöltöttük a 25 hetet,most is épp ficánkol a kisfiam.. Sokat mozog nagyon a napokba, de nem csodálkozom rajta, hisz tiszta nyűgös vagyok , szenvedek ebbe a melegbe nagyon.
Oda kint épp 45.2 fokot mutat a hőmérő, hát nem kívánkozok a szabadba jelenleg.. mire este tűrhető az idő, esznek a szúnyogok..
Nyaralni voltunk múlthéten pár napra, hát valamit valamiért.. kibírni hogy nem pancsizik az ember, meg cukorbeteg vagyok nem ehetek össze ezt azt..
Na de mindent megér ,hogy nemsokára babázhatok . Én már nagyon nagyon várom hogy megszülessen a picurka ! :)
Választottatok már nevet ? :)
Boldog babavárós szép nyári napokat Nektek !
Miért nem fürödhettél?
Mi tegnap jöttünk haza a nyaralásból, még egyszer megyünk augusztusban, de Én még tegnap is vízbe voltam legalább 3 órát, és a kisfiam imádta :)
Igen, választottunk nevet, Máté lesz.
26+1hkm
Ja, igen, közös fürdőbe, élményfürdőbe Én sem mennék. Szerencsére nekünk van itthon medencénk, abban pancsolok, de a Balatonba simán bemegyek :)
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!