Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Vannak itt...

Kedves Kismamik! Vannak itt köztetek 25. hét körül járó babavárók? : )

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat, gondoltok e már sokat a szülésre? Voltatok e már 4D-s ultrahangon, ha még nem, mikorra tervezitek?
2012. jún. 29. 22:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves Kismamik!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszait, nagyon örültem hogy ennyien írtatok Nekem !

Mi tegnap betöltöttük a 25 hetet,most is épp ficánkol a kisfiam.. Sokat mozog nagyon a napokba, de nem csodálkozom rajta, hisz tiszta nyűgös vagyok , szenvedek ebbe a melegbe nagyon.

Oda kint épp 45.2 fokot mutat a hőmérő, hát nem kívánkozok a szabadba jelenleg.. mire este tűrhető az idő, esznek a szúnyogok..

Nyaralni voltunk múlthéten pár napra, hát valamit valamiért.. kibírni hogy nem pancsizik az ember, meg cukorbeteg vagyok nem ehetek össze ezt azt..

Na de mindent megér ,hogy nemsokára babázhatok . Én már nagyon nagyon várom hogy megszülessen a picurka ! :)

Választottatok már nevet ? :)

Boldog babavárós szép nyári napokat Nektek !

2012. júl. 1. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért nem fürödhettél?

Mi tegnap jöttünk haza a nyaralásból, még egyszer megyünk augusztusban, de Én még tegnap is vízbe voltam legalább 3 órát, és a kisfiam imádta :)

Igen, választottunk nevet, Máté lesz.

26+1hkm

2012. júl. 1. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát mivel nagyobb a fertőzés veszély a terhesség során, és alapból mindig is voltak fenntartásaim a közös fürdőkkel szemben, így most teljes mértékben elzárkózom a pancsizásoktól. Pedig ebben a kánikulában nem sok hűsítő dolog áll rendelkezésünkre..:(
2012. júl. 1. 21:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Ja, igen, közös fürdőbe, élményfürdőbe Én sem mennék. Szerencsére nekünk van itthon medencénk, abban pancsolok, de a Balatonba simán bemegyek :)

26hkm

2012. júl. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!