Vannak köztetek most dohányzó kismamik? Vagy akik idő közben szoktak le?
Gondolj arra hogy baba van a szíved alatt!
Én úgy tettem le, hogy reggel fölkeltem , kb 8 hetes lehettem, és elhatároztam, hogy márpedig nem gyújtok rá! Így is elég későn! De azóta nem dohányzom!
Pedig 6 éves dohányoztam!
Sok sikert és sok erőt kívánok hozzá, remélem hogy neked is sikerül majd!
Üdv: 29hkm
Mikor pozitív lett a tesztem,utána még elszívtam az utolsót.Azóta sem gyújtottam rá,és nem is hiányzik.Pedig előtte 5-6 évig szívtam napi 1 dobozzal.
17hkm
Szia. Nekem erdekesen alakult, mivel a terhessegem elott dohanyoztam, de nem voltam igazi dohanyos inkabb csak olyan koca bagos. Nem terveztunk babat, tehat hol szivtam hol nem. Aztan valami furcsasagot ereztem hogy nem jo, elmentem dokihoz, hozzateszem gyogyszer mellett lett a fiam, aki csinalt egy tesztet pozitiv lett, de kozolte velem hogy remenykedjunk hogy megmarad mivel pont mensi elott voltam par nappal. Hat megmondom oszinten, olyan ideges voltam hogy megmarad vagy sem, hogy en ugyanugy ragyujtottam, aztan egy het mulva ismet teszteltunk, es akkor is pozitiv maradt, igy megmaradt a picikem. A dokim javaslatara naponta egy-ket szalat szivtam, mert mondta hogy ha azonnal abbahagyom akkor feszult ideges leszek, jonnek majd az elvonasi tunetek, es ezzel arthatok a babamnak. (nem mintha a cigi nem artott volna)
Aztan egyik hetrol a masikra azt vettem eszre hogy nem kell a cigi, zavar a fust, es elhagytam magamtol. Kb a terhessegem 8-9 heteig szivtam napi egy-ket szalat, aztan egesz terhesseg alatt nem, szoptatas alatt sem.
Ha dohanyzol, probald ki hogy csokkented a napi szal mennyisegeket, es lassan de el fogod ugy hagyni hogy hianyozni sem fog.
Kitartast hozza, es boldog babavarast neked.
Megvettem a tesztet és mielőtt megcsináltam kimentem még egyet cigizni. Úgy voltam vele, hogy ha pozitív ez lesz az utolsó és így is lett. 38 hetes vagyok most és nem hiányzik egyáltalán. Visszaszokni sem szeretnék. Nekem nagyon nagy erőt adott az a két csík utána pedig az ultrahangon az a "kis elmosódó folt", aztán ahogy láttam formálódni a kisfiamat ultrahangról ultrahangra, amikor először megmutatta a doki a szívhangját, sírtam örömömben...még most is meghatódtam. (Érzékeny vagyok már nagyon, már készülődnek a hormonjaim szerintem a nagy bevetésre:))
Még annyit, hogy 10 évig cigiztem kb. Ha a középiskolás próbálkozásokat is belevesszük akkor több. De 10 év az ami rendszeres és kb. 1 doboz/nap. Bulikon, hát jóval több. Próbáltam leszokni vagy 4-5 alkalommal, de kudarc lett a vége általában 1 hét után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!