Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak köztetek most dohányzó...

Vannak köztetek most dohányzó kismamik? Vagy akik idő közben szoktak le?

Figyelt kérdés
Ha sikerült leszoknod hogyan csináltad?A lepontozóktól pedig nem kérek hosszú kommenteket!
2012. jún. 1. 10:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Úgy birtam leszokni, hogy majd megőrülök. Két-három hét múlva szülök, és mindennap elmondom a páromnak hogy ha minden rendben lesz, és hazajövünk a kórházból, egy fenséges vacsorával ünnepelünk, és utána én rágyújtok! Persze tudom, hogy szoptatás alatt sem lehet, de csak ünneplésnek egy szálat! Majd megőrülök érte! :-(
2012. jún. 1. 10:06
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj arra hogy baba van a szíved alatt!

Én úgy tettem le, hogy reggel fölkeltem , kb 8 hetes lehettem, és elhatároztam, hogy márpedig nem gyújtok rá! Így is elég későn! De azóta nem dohányzom!

Pedig 6 éves dohányoztam!

Sok sikert és sok erőt kívánok hozzá, remélem hogy neked is sikerül majd!

Üdv: 29hkm

2012. jún. 1. 10:07
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Ja, első vagyok, azt nem írtam, hogy én két-három hét alatt szoktam le, úgy hogy napi nagyon kevés három-négy szálat szívtam, előtte napi másfél-két doboz. Azt a pár szálat pedig a második héten napi egy szálra mérsékeltem, este lefekvés előtt, így egész nap az tartotta bennem a lelket, hogy este rágyújthatok. Nagyon nehéz volt, kitartást neked, drukkolok!
2012. jún. 1. 10:08
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

Mikor pozitív lett a tesztem,utána még elszívtam az utolsót.Azóta sem gyújtottam rá,és nem is hiányzik.Pedig előtte 5-6 évig szívtam napi 1 dobozzal.

17hkm

2012. jún. 1. 10:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy terhes vagyok, így cigiztem. Mikor pozitív lett a tesztem, másnap elmentem dokihoz, hogy valójában terhes vagyok-e. Még nem tudott semmit mondani, csak levette a kenetet. Persze idegességemben folyton rágyújtottam. Aztán orvostól hazajövet, délben azt mondtam, hogy akármi van, ez az utolsó szál. Így is lett. Egész terhesség alatt nem szívtam, és a baba születése után még 5 hónapig. Pedig nem is szoptattam, csak 6 hétig. Sajnos már visszaszoktam, de most is utálom magam azért, hogy a cigire kidobott pénzt nem a fiamra költöm, meg tiszta cigiszagú vagyok, és ezt érzi a kisfiam rajtam. Kisbabám most lesz két hét múlva fél éves. Ha tehetitek ne szokjatok vissza!!!
2012. jún. 1. 10:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
5 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, addig dohányoztam. Nem volt még tervezett baba, különben már előtte leszoktam volna, vagy legalábbis megpróbálom. De mikor megtudtam, még elment 1-2 szál, aztán már nem. Az első 1-2 hét kicsit rossz volt, főleg, hogy a környezetemben sokan dohányoztak, és így mindig emlékeztettek engem is erre, de azért nem is volt annyira nehéz. Mindig a babára gondoltam, és így viszonylag könnyen meg tudtam állni.
2012. jún. 1. 10:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem erdekesen alakult, mivel a terhessegem elott dohanyoztam, de nem voltam igazi dohanyos inkabb csak olyan koca bagos. Nem terveztunk babat, tehat hol szivtam hol nem. Aztan valami furcsasagot ereztem hogy nem jo, elmentem dokihoz, hozzateszem gyogyszer mellett lett a fiam, aki csinalt egy tesztet pozitiv lett, de kozolte velem hogy remenykedjunk hogy megmarad mivel pont mensi elott voltam par nappal. Hat megmondom oszinten, olyan ideges voltam hogy megmarad vagy sem, hogy en ugyanugy ragyujtottam, aztan egy het mulva ismet teszteltunk, es akkor is pozitiv maradt, igy megmaradt a picikem. A dokim javaslatara naponta egy-ket szalat szivtam, mert mondta hogy ha azonnal abbahagyom akkor feszult ideges leszek, jonnek majd az elvonasi tunetek, es ezzel arthatok a babamnak. (nem mintha a cigi nem artott volna)

Aztan egyik hetrol a masikra azt vettem eszre hogy nem kell a cigi, zavar a fust, es elhagytam magamtol. Kb a terhessegem 8-9 heteig szivtam napi egy-ket szalat, aztan egesz terhesseg alatt nem, szoptatas alatt sem.

Ha dohanyzol, probald ki hogy csokkented a napi szal mennyisegeket, es lassan de el fogod ugy hagyni hogy hianyozni sem fog.

Kitartast hozza, es boldog babavarast neked.

2012. jún. 1. 10:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy ilyen kérdés, ahol végre normális válaszok vannak! Zöld kéz mindenkinek ment.
2012. jún. 1. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Megvettem a tesztet és mielőtt megcsináltam kimentem még egyet cigizni. Úgy voltam vele, hogy ha pozitív ez lesz az utolsó és így is lett. 38 hetes vagyok most és nem hiányzik egyáltalán. Visszaszokni sem szeretnék. Nekem nagyon nagy erőt adott az a két csík utána pedig az ultrahangon az a "kis elmosódó folt", aztán ahogy láttam formálódni a kisfiamat ultrahangról ultrahangra, amikor először megmutatta a doki a szívhangját, sírtam örömömben...még most is meghatódtam. (Érzékeny vagyok már nagyon, már készülődnek a hormonjaim szerintem a nagy bevetésre:))

Még annyit, hogy 10 évig cigiztem kb. Ha a középiskolás próbálkozásokat is belevesszük akkor több. De 10 év az ami rendszeres és kb. 1 doboz/nap. Bulikon, hát jóval több. Próbáltam leszokni vagy 4-5 alkalommal, de kudarc lett a vége általában 1 hét után.

2012. jún. 1. 10:41
 10/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a ZÖLD kezecske!!!!
2012. jún. 1. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!