Kismamik! Nektek mennyit fáj a pocitok?
Nekem rengetegszer szúr, nyom, tompán fáj. Most is fáj, olyan mintha a bőröm fájna de belülről. Minden nap fáj valahogy a hasam/izmaim/méhem húzódik stb.
Nektek is ilyen általános probléma a hasfájás?
Nekem az első pár hétben "fájt" a hasam.Rendeződtek a dolgok.Mostanában már nem.:)
17hkm
Nekem is fájdogál néha, de csak enyhén húzódik, vagy szúródik. Gondolom ilyenkor növekszik a méhem, nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki. Ha erős, görcsös, szúró fájdalom lenne, akkor már lenne ok pánikolni.
Amúgy hány hetes vagy? Én 26 hetes
Nekem is nagyon sokat fájdogál a pocim, ismerős kismamik nem találkoztak hasonló problémával, de itt olvasok hasonló problémával küzdőket.
Nekem a dokim azt mondta, 5-10 fájás teljesen normális, de ugye a legjobb orvosság rá a pihenés, azt mondta, feküdjek minél többet.
Szóval nálam is van ez a probléma.
12+6 hetes kismami
Te hány hetes vagy?
szia! átérzem, hasonlókat élek át, bár nem naponta, de legalább heti rendszerességgel. főleg olyankor jön ez elő, ha sokat állok, megyek, teszek-veszek. néha fekve is ez a helyzet, tegnap például sehogy sem volt jó, olyan nehéznek éreztem minden testhelyzetben. mára viszont elmúlt, de ma meg be kellett mennem a városba, hazafelé gyalog jöttem és ez a fél órás séta is már komoly problémákat okozott. feszült a pocakom a köldököm körül, nem volt kellemes. én hiába szedem a magnéziumot, vagy pihenek le, sokszor attól sem jobb.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!