20 hetes kismamik, hogy bírjátok ezt a meleget? Mekkora a pocitok? Látszik már?
bar mar 24hetes vagyok de irok, remelem nem gond
a meleget egesz jol birom, mindig is szerettem a meleget, csak a bokam tegnap eldagadt, es mivel meg most is munkaban vagyok es delig itt kell maradnom, nem tudok pihenni igy ma se sokkal jobb a latszat, egy kicsit sajog meg csunya de ezt leszamitva azt hiszem egyenlore szerencses vagyok hogy igy elvezem a nyarat
a pocakom egy hete latvanyosan megnott, bar most se nagy de mar ket harom napja eszreveszik, persze csak szuk polokban, ha bovebbet veszek fel meg nem latni
Te hogy viseled?
Hali!
20 hetes vagyok, igen, már kicsit látszik, de nem nagyon :)
Meleget? Sehogy! Szép csendben punnyadok itthon, iszom a kis teácskámat, hogy ne forrjon fel az agyvizem, délután 4 előtt nem szívesen megyek emberek közé, akkor is kendővel eltakarom a vállam, és betározok 1 liter vizet.
Szia!
Mi is november 19re várjuk a picit, még nem tudjuk mi lesz...
A meleget nagyon nehezen bírom, sokszor még levegőt sem kapok. :S A hideg dinnyén kívül semmit sem tudok enni.
A pocim már most elég nagy. :)
Merre laktok? Én budapesti vagyok, XXII. kerületi, szívesen levelezek, ha gondoljátok :) bár most 2 napot nem leszek gépnél, de írjatok bátran :)
dorisz.vagyok@vipmail.hu
Én nov. 17-ére vagyok kiírva ikrekkel. Valószínű, hogy októberben már meglesznek.
A meleget viszonylag jól viselem. A pocim elég nagy, nőnek rendesen a csajok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!