Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres kismamik, anyukák!...

Ikres kismamik, anyukák! Mikor kezdett nőni a pocitok? Én holnap leszek 11 hetes és úgy veszem észre, hogy már nőtt. Nacikat még be tudom gombolni. Nem korai? Igaz 2 babó van, de picurkák. (Ez tuti nem a puffadástól van. )

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kompetens, de nem tudtam szó nélkül kikerülni a kérdésed!

jajj nagyon-nagyon gratulálok a 2 picúrhoz! Sok-sok egészséget-boldogságot-és anyatejcit kívánok!!!!

2012. jan. 20. 16:06
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nagyon megérdemeljük ezt a 2 kis picurt szerintem (nagyon nehezen és hosszú idő után sikerültek több ember közreműködésével - lombik)
2012. jan. 20. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Bizony nőhetett:) Nekem is kényelmetlen volt már olyankor minden nadrágom. A 14. héten volt az esküvőm,már akkor is sokat kellett engedni a ruhán. (még jó,hogy fűzős volt:) A 15. héttől pedig hihetetlenül elkezdett nőni a hasam és onnantól már nehezebben is bírtam magam. Mármint éreztem,ha húzódott a pocim,amikor egy kicsit többet álltam stb... Szóval igen,ez várható, mindenki azt fogja hinni,amikor még csak a közepénél jársz majd,hogy mindjárt szülsz! Én 140cm-es haskörfogattal mentem szülni:)

Jó egészséget!

2012. jan. 20. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Igaz én nem ikrekkel voltam várandós, de én nem bírtam begombolni a nadrágokat már a 10 héten. :) Úgyhogy egyáltalán nem korai.

Örömteli babavárást!!! :)

2012. jan. 20. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Lehet persze.Nekem mr a lnyommal is 11hetesen terhesnacit kellett vennem,az ikrekkel meg mg elöbb,s sokkal gyorsabban nőtt a pocim. n csak 106 cm-es pocakkal mentem szülni,de egy hónappal elöbb.Igy is 2 és 2,5 kg voltak a fiuk,az egyik baba nagyon fent volt. Nagyon vigyzz magatokra!Ha valami kérdésed lenne,irj, szivesen vlaszolok.
2012. jan. 20. 21:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, jókívánsáokat:)
2012. jan. 21. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is GRATULÁLOK!Nálunk is ikrek lesznek.

Én holnap töltöm be a 13.hetet,de már egy ideje bandázst hordok,mert a nacik szűkek lettek.

Szorítok nektek!

2012. jan. 21. 09:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, Neked is gratula! Jó pocinövesztést!:)
2012. jan. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!