Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, van köztetek olyan...

Kismamik, van köztetek olyan aki már a terhessége korai hetében megérezte, hogy fia vagy lánya lesz?

Figyelt kérdés
Még csak 10 hetes vagyok, de valamiért úgy érzem, hogy fiam lesz. Lány párti vagyok, de egyáltalán nem bánom a kisfiút sem. Sőt! Nektek bejött a megérzésetek?
2012. máj. 2. 09:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet nálunk is :) Kislány pártiak vagyunk apával, mindketten csak kislányt tudtunk elképzelni elsőnek... Most mégis fiút érzünk :) Hétfőn megyek UH-ra, remélem jól beterpeszt, és meglátjuk :) De a lényeg, hogy egészséges legyen :)
2012. máj. 2. 09:24
 2/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, 12+1 hkm
2012. máj. 2. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen! A lányommal 7 hetesen voltam az első uh, miután kijöttem, kijelentettem a férjemnek, hogy lányos apuka leszel. Egyszerűen tudtam, hogy lány lesz, pedig világ életemben fiút szerettem volna. Most 18 hetes vagyok a második babával, de már két helyen mondták, hogy ő is kislány, egyébként ezt is tudtam. Nincs rá magyarázat, egyszerűen tudtam.
2012. máj. 2. 09:26
 4/12 anonim ***** válasza:

én nagyon kislányt akartam, nem is gondolkodtam fiú neveken. aztán kb. 8 hetes lehettem, amikor azt álmodtam, hogy kisfiam született. ezután bármikor a babával álmodtam, mindig kisfiúként jelent meg. éreztem, hogy így is lesz. most ez lehet hülyeségnek hangzik, de el mertem mondani, talán meg nem köveznek érte. nemrég voltam 18. heti uh-n, egyértelműen látszott a kis himbilimbije :) sőt, előbb észrevettem, mint az orvos, aztán végül ő is megerősített benne.

boldog babavárást!!

22 hkm

2012. máj. 2. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Én kislányt éreztem, mindenkinek mondtam, hogy tuti lány, de kisfiú. Úghyogy ennyit a megérzésekről.

31 hkm

2012. máj. 2. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Kislányt szerettünk volna jobban, 8 hetes terhes voltam amikor a férjem kérdezte: Hogy van a kislányom?

Mondtam neki h nem lány hanem fiú...

Attól a naptól kezdve tudtam hogy fiú.

Nagyon nehezen mutatta meg magát az ultrahangon, de egyértelmű volt hogy fiú :)

23hkm

2012. máj. 2. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
én mindkétszer megéreztem! a másodiknál fiút éreztem és a doki azt mondta lányom lesz, nagyon meglepödtem, de egy hónapra rá azt mondta fiú és az is lett :)
2012. máj. 2. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is első pillanattól fogva megéreztem, hogy kisfiam lesz és már 3 orvos is és az UH-k is ezt bizonyítják.
2012. máj. 2. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Az első babánál tudtam, hogy kisfiú lesz. Senki nem hitt nekünk,mert a családban a férjem részéről eddig csak lányunokák születtek.

Természetesen fiú lett.

A másodiknál a férjem mondta, hogy kislány lesz. Tudtam, hogy igaza van, pedig inkább a fiú felé hajlottam volna most is:)

De kislány lett.

2012. máj. 2. 13:33
 10/12 anonim ***** válasza:
én még nem tudom mennyire jön be a megérzésem, de világ életemben az volt előttem/bennem, hogy az első gyermekem lány lesz...nos 8.héten mikor egyik reggel felébredtem belém költözött egy érzés, hogy fiúcska van odabent...h uh-n látom, ha rá gondolok fiú..egyszer álmodtam is vele és ott is fiú volt..aszrológus ismerősöm ránézett fogantatás alapján, szintén azt mondja fiú..9én megyek 4D re, azt mondták tutira meg tudják már mondani (kivétel ha sehogy se lehet kirobbantani a rossz pozicíóból), ha gondoljátok megírom majd mennyire jött be a megérzésem :)
2012. máj. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!