Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak köztetek olyan kismamik...

Vannak köztetek olyan kismamik, akik a terhesség elején vérezgettek picit meg barnáztak? Mitől van az? Valami rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer volt, abban az időben kellett volna menstruálnom. Mindenesetre keresd meg az orvosod, biztosat csak ő tud mondani.
2009. ápr. 29. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 9 hetesen volt barnás folyásom 2 napig. Berohantam a kórházba, hogy mi lehet. Szerencsére minden rendben volt és a barnázás is megszűnt.

Sokmindentől lehet. Ha elhal a baba akkor is jelentkezhet, de ne izgulj mert általában azért van csak mert akkor kellene a következő mensinek megjönnie és csak ezt jelzi a szervezet.

Azért ha nem múlik vagy erősödik, ,keresd fel az orvost.

36 heteske

2009. ápr. 29. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy mennyire jelent rosszat, azt csak a doki tudja megmondani, azután pedig az idő, hogy hogy fejlődik a baba.Nekem is van erről tapasztalatom, de nem jó, ezért nem ilyesztgetleg, mert pl. másnak meg semmi baja nem lesz a babaájának ha barnázgat egy picit.Ez is vátozó hogy mitől van.Erre adják pl. a Duphastont is, ami segíti a beágyazodást, és hormontámogató hatás van, ha neked nem lenne elég hormon.Szóval van esély, én már sokat hallottam, és egészséges babát szültek.Fel a fejjel.
2009. ápr. 29. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is véreztem,akkor amikor meg kellett volna jönni.De pár nap múlva elmúlt,és minden rendben volt nálam,és a babánál is.
2009. ápr. 29. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha nem terveztük volna a babát akkor azt hittem volna a nemvárt idején, hogy kevesebb a mensim. Aztán a 8+2hetesen barnáztam ismét azaz a következő mensi idején. Ekkor rohantam be a kórházba UH-ra és a doki kiírta nekem az Utrogestant és fel kellett szednem 3 dobozzal 2x2-vel és hál'Istennek el is múlt. Mert nálad mi a helyzet? 12+6hetes km
2009. ápr. 29. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!