Akik első terhességnél vérezgettek, kaptak valami gyógyszert a terhesség megtartására? Mit és hol, melyik kórházban? Volt terhesség előtt hormonvizsgálatod?
Két missed AB után kaptam Utrogestant, sztk-ban, nem volt hormonvizsgálat. Jövő hónapban 2 éves lesz a lányom.
A mostaninál nem adtak, nem tudom, hogy miért, de nem is vérezgettem. Talán az előző terhesség megváltoztatott valamit. :)
Amúgy miért is kellett volna hormonvizsgálatnak lennie?
Első várandóságomkor el kezdtem vérezni, ezért kaptam Ultrot. Épp ma 4 éves a fiam!
Szerintem azért írják fel az orvosok, mert mire elkészülne a hormonvizsgálat eredménye, addigra lehet elmenne a baba. Vérzéskor az orvos nem várhat 1-2 napot vizsgálati eredményekre. Neki azonnali döntést kell hoznia, így írják fel a gyógyszert. Bár emellett is előfordulhat vetélés, de talán sokkal kisebb számban, mint a gyógyszer szedése nélkül.
Örülj neki, hogy azonnal felírták, hiszen a hormonlabor napok, néhol hetek alatt készül el, és a terhesség eleji vérezgetés, barnázás kb. mindig progihiány miatt van.
Én barnára kaptam Ultrogestant 3x2, a 12. hétig kellett szedni.
Fórumon egy csajnak nem adott a doki, másnap reggelre behívta vérvételre, el is vetélt még az eredmény megérkezte előtt szegény.
Ne aggódj, problémát nem okozhat az Ultro, ezért is "merik" azonnal felírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!