Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak köztetek most dohányzó...

Vannak köztetek most dohányzó kismamik? Vagy akik idő közben szoktak le?

Figyelt kérdés
Ha sikerült leszoknod hogyan csináltad?A lepontozóktól pedig nem kérek hosszú kommenteket!
2012. jún. 1. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 éve dohányoztam már mikor terhes lettem. Kb 7 hetes lehettem amikor eldöntöttem iszok egy kávét és elszívok egy cigit és ez lesz az utolsó cigim.

Nagyon nehéz volt, kezdetben mindíg ettem, pótcselekvésként. Kekszet, cukrot, mikor mit :)

Ráadásul nem cigiztem 2 hete rögtön felszaladt 5 kg... Kizárt hogy a terhességtől híztam mert még nagyon az elején voltam. Rábeszéltem a párom hogy ő is szokjon le velem mert úgy lesz az igazi! Ő 10kg hízott :) Mondjuk sajnos ő visszaszokott 2 hónapig bírta. Én mostanában érzem úgy kíváncsi lennék jól esne-e ha beleszívnék a cigibe, de nem merek félek hogy túl jól esne és újra cigiznék... Remélem nem szokom vissza szülés után se!

27hkm

2012. jún. 1. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 12évig cigiztem az utolsó években már elment 1,5doboz. Szerettem cigizni,és nem igazán akartam leszokni.

Mikor kezemben volt a +teszt,még elszívtam egyet,azóta egy fél szálat sem! Ennek már 3éve!

Mindig az járt az eszemben hogy nem mérgezhetem a babámat a saját gyengeségem miatt. Nem bírtam volna elviselni ha miattam baja lesz. Utána már úgy voltam vele ha azt a 9hónapot kibírtam,minek szokjak vissza?. Addigra már nem is igazán hiányzott,pedig az első pár hónapban nagyon szenvedtem,és "idegbeteg" voltam ha valaki előttem bagózott. De a gyerekért mindent!!!:)))

2012. jún. 1. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az első terhességem előtt elég sokat cigarettáztam, aztán amikor pozitív lett a tesztem megpróbáltam teljesen letenni, de nem sikerült, nagyon függő voltam, elvonási tüneteim lettek, elviselhetetlen voltam magamnak és a környezetemnek is.Aztán elkezdtem inkább fokozatosan csökkenteni a napi adagot, a terhességem 5. hónapjára már "csak" napi 2-3 szálat szívtam, ezért sokan elítélnek, de nekem óriási akaraterőre volt ehhez szükségem.1 évig szopott a babám, akkor csak reggel szívtam el egy szálat.Az már viszonylag könnyebben ment:)

Aztán annak rendje és módja szerint a szoptatás után újra visszaszoktam, igaz napi kb. 7-8 szálat szívtam el, a napi 1 doboz helyett.

Később újra terhes lettem, sikerült napi 1-2 szállal végigcsinálni a terhességet, sokkal könnyebben ment, mint az elsőnél, a szoptatás alatt a reggeli kávémhoz kellett egy szál, azzal kihúztam a napot:)

A kicsi most 2 éves és sajnos újra napi 8-10 szálat szívok.Borzasztó ez a cigaretta, mert nekem pl. annyira jó idegnyugtató is, hogy emiatt szokom mindig újra és újra vissza.

Akinek sikerült o-ra csökkenteni, annak óriási gratuláció!!!

2012. jún. 1. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 13 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, addig én is elég sokat cigiztem, már 5 éve. Az után egy szálat szívtam már csak el, mert nem kívántam, nem hiányzott... Teljesen a 8. hónapig. Folyamatosan feszült voltam miatta, és hallottam olyat, hogy károsabb a babának, ha kívánod és nem szívod, így kb 3 naponta egy cigit elszívtam. Szülés után megfogadtam, hogy már nem fogok cigizni és sikerült is a múlt hétig betartanom. Most is 2 naponta megy el egy szál, de utálom magam érte. :/ :)
2012. jún. 1. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Az lemaradt, hogy lehet azért nem bírtam/bírom megállni, mert körülöttem mindenki cigizik és megcsap a szaga és így nehezebb is.
2012. jún. 1. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hiszem el, hogy vannak olyan mázlisták, akinek leszokás után "nem is hiányzik"! Én majd' megveszek. Úgy tervezem pedig, hogy nem szokok vissza, de ha meglesz a babám, akkor utána bulikon, grillpartikon, ilyesmin fogok cigizni, de hétközben nem, ill. magamnak sosem veszek. Remélem sikerül! Én is nyomok nektek zöld kezecskéket!
2012. jún. 1. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Ne értsétek félre amit írok nem akarom magamat fényezni!

Nekem is elég sok problémám,gondom volt de még sem gyújtottam rá. Terhes voltam mikor vettük a lakás,majdnem mindent nekem kellett intézni mert a párom dolgozott. Meghalt a nagyanyám mikor a lányom 2hónapos volt. Körülöttem is mindenki cigizett. A párom is le akart szokni,azt mondta könnyebb lesz neki is ha én nem cigizek. Hát azóta is szívja,ráadásul hiába mondtam neki hogy ne előttem. Persze most már nem érdekel!

De legjobban az segített hogy láttam apámat rákosan vegetálni a rengeteg cigi és pia miatt(8éve halt meg).

2012. jún. 1. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!én nagyon sokszor próbáltam letenni,1-2 napra sikerült is!aztán nem bírtam!naponta 2-3 szálat elszívok!bánt nagyon de,ez van!üdv 31hetes km
2012. jún. 1. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!