Van köztetek olyan aki a terhességét moletten kezdte én pl 78 kg-al, s szülés után hogy ment, vagy egyáltalán ment-e le a kilókból?
Az első terhességemet 77 kg-mal kezdtem, sajnos rengeteg ment fel még erre. A 36. héten már 99 kg voltam, ekkor magas vérnyomással bekerültem a kórházba, ott szigorú sószegény diétára fogtak, és a sok víz hamar lement. 39. héten 90 kg-san szültem.
84kg-val jöttem haza, és sajnos a szoptatás alatt nem ment le semmi, de semmi, sőt 1-2 kg fel is jött. 2,5 éves volt a kisfiam, amikor belevágtam egy fogyókúrába, lement néhány kg, de 80 alá sosem kerültem.
Tavaly novembertől nagyon-nagyon figyelek arra, mit, mennyit eszem, mert belevágtunk az újabb babaprojektbe.
Februárban terhes lettem, akkor 76 kg voltam. Most 19 hetesen 78 kg vagyok, csak a hasam és a mellem nőtt szinte.
Az ismerőseim közül többek mondták, hogy csak olvadtak le a kilók róluk szülés után, én sajnos nem tartozom közéjük. Szerintem minden nő, minden terhesség más, te magadnak jössz rá, rád milyen szabályok érvényesek.
Sziasztok!
Ez nagyon jó kérdés, engem is érdekelne. Én 80 kg-mal kezdtem, most 19 hetes vagyok és még mindig 80 kg.
Abban reménykedem, hogy nem sok fog felmenni és kevesebb leszek utána...
Ezek szerint ez lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!