Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van köztetek olyan aki a...

Sz.mse kérdése:

Van köztetek olyan aki a terhességét moletten kezdte én pl 78 kg-al, s szülés után hogy ment, vagy egyáltalán ment-e le a kilókból?

Figyelt kérdés
a fogyást úgy értem, hogy nem a szüléssel, hanem a szülés után ment-e még le.

2012. jún. 4. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 72-vel kezdtem, 20 kg.-ot híztam, szülés utáni időszakban lement 16. Maradék nem ment le.
2012. jún. 4. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Az első terhességemet 77 kg-mal kezdtem, sajnos rengeteg ment fel még erre. A 36. héten már 99 kg voltam, ekkor magas vérnyomással bekerültem a kórházba, ott szigorú sószegény diétára fogtak, és a sok víz hamar lement. 39. héten 90 kg-san szültem.

84kg-val jöttem haza, és sajnos a szoptatás alatt nem ment le semmi, de semmi, sőt 1-2 kg fel is jött. 2,5 éves volt a kisfiam, amikor belevágtam egy fogyókúrába, lement néhány kg, de 80 alá sosem kerültem.

Tavaly novembertől nagyon-nagyon figyelek arra, mit, mennyit eszem, mert belevágtunk az újabb babaprojektbe.

Februárban terhes lettem, akkor 76 kg voltam. Most 19 hetesen 78 kg vagyok, csak a hasam és a mellem nőtt szinte.

Az ismerőseim közül többek mondták, hogy csak olvadtak le a kilók róluk szülés után, én sajnos nem tartozom közéjük. Szerintem minden nő, minden terhesség más, te magadnak jössz rá, rád milyen szabályok érvényesek.

2012. jún. 4. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Én78 kg val kezdtem és 95-el mentem szülni. Most 75,5 kg al kezdtem és 20 hetesen vagyok 79,5.
2012. jún. 4. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 81-el ,kezdtem a terhességet, 86-al mentem szülni. 72!-vel jöttem ki a kórházból. remélem a követkető is hasonló lesz, akkor a plusz felesleg is lemegy.
2012. jún. 4. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
1. baba: 91kg kezdés, 100kgmal mentem szülni, 82kgval jöttem haza. 2. baba: 98kg kezdés, 100kgmal mentem szülni, 90kgval jöttem haza. 3. baba: 90kg kezdés, 92kgmal mentem szülni, 85kgmal jöttem haza. Mindezt 4 év alatt.
2012. jún. 4. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 82 kg-val kezdtem, 89 kg-val mentem szülni, hazajöttem 77 kg-val. Sajnos én nem fogytam, csak 1-2 kilót az első hetekben, hanem visszahíztam 82-re. De szülés után kb 1-1,5 évvel elkezdtem fogyni, lement 5 kg és teherbe is estem a kistesóval. Most 77 kg-val kezdtem a terhességet, jelenleg 85 kg vagyok és bármikor jöhet már a baba. Kiváncsi vagyok most majd hogy alakul a súlyom. :)
2012. jún. 4. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 63 kilóval kezdtem, 77 voltam mikor szültem, 67 kg szülés után. Most a másodikat várom, 65 kiló az indulóm, viszont csak 160 cm magas vagyok. Most igyekszem majd kis kontrollt tartani a 9 hó alatt. :S
2012. jún. 4. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez nagyon jó kérdés, engem is érdekelne. Én 80 kg-mal kezdtem, most 19 hetes vagyok és még mindig 80 kg.

Abban reménykedem, hogy nem sok fog felmenni és kevesebb leszek utána...

Ezek szerint ez lehetséges?

2012. jún. 5. 10:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első terhességemet 2 éve 60 kilósan kezdtem, 92 kilóval szültem. 82 kilóval jöttem ki a kórházból. A szoptatás alatt lement még 6 kiló. Ahogy abbahagytam a szoptatást, rohamosan hízni kezdtem. Most újra terhes vagyok, 15 hetes. 88 kilóval kezdtem ezt a terhességet, most 81 kiló vagyok. Szóval eddig fogytam 7 kilót. Mindenben más ez a terhesség, mint az első babámmal. Remélem most nem is fogok hízni.
2012. jún. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!