Húszonéves kismamik, köztetek is van. Olyan akinek az édesanyja nem " lelkesedik", h unokâja lesz?
Én 23 voltam, amikor várandós lettem, mondjuk 17-18 éves korom óta párommal élek, a kapcsoltunk nagyon jó anyukámmal! Eleinte nem is kérdezett róla semmit, nem érdekelte, nem szólt miatta, de látszatra nem rajongott érte! Azóta betöltöttem a 24-et, anya alig várja már, jön azzal, hogy fel fogja szoktatni, mi a helyzet, jönne velem mindenhova, mindig telefonál, hogy hogy vagyok... Párom szerint attól ijedt meg, hogy nagymama lesz, és ez megöregíti! Teszem hozzá, 44 éves!
38+6 hkm
Apukam 48 eves,en 21. Hat,mit is mondhatnek.. Nem ugrott ki a borebol oromeben :) anyukammal regota nem tartom a kapcsolatot,szoltam neki,hogy nagymami lesz,de erre sem reagalt,igy anyus oldalrol nem tudok nyilatkozni. Apu nehezen fogadta,tele volt ketsegekkel,hogy meg olyan fiatalok vagyunk (parom 26), de aztan beletorodott a helyzetbe es azota ugy latom lelkesebb. Kaptunk tole es a felesegetol babacuccokat,jatekokat.. Kerdezgeti mennyit mocorog az unokaja,amikor pedig mondtam,hogy fiucska lesz,akkor is gratulalt es annyit mondott:hurra,ferfiuralom :) az elso ot honap volt nehez az elfogadas szempontjabol,most mar sokkal konnyebb. Szerintem a te anyudnak is csak ido kell,hogy feldolgozza. Ha meg mar ott lesz veletek a baba,akkor plane nem hiszem,hogy rideg marad!
minden jot Neked!
28 hkm
Várd csak ki a végét :))
Ő lesz az a nagymama,akinél jobban senki az ég adta világon senki nem szereti jobban a gyereket.Imádni fogja és a szeme fénye lesz.Csak most az van,hogy nagyon hideg zuhanyként érte a dolog.
Az én esetem a következő:42 éves volt édesanyám,de én már 25,tehát benne voltam a kórban,amikor a gyerek már nyugodtan jöhet,és egy stabil párkapcsolattal.Bejelentettük a baba érkezését és rosszul lett.Nem akarta elhinni,még olyan is kicsúszott a száján,hogy,ha már jön,hát már nincs amit csinálni,nagyon el akarta halogatni.Aztán megszületett a lányom és Ő a mama "GYÖNGYSZEMJE,CSILLAGJA,GYÉMÁNTOSA"meg sorolhatnám napestig,a mindene!Imádja és a haja szála se görbülhet a kislánynak,ha anyu a közelben van.Mindent szabad,neki,az sem baj ha éppen a lisztel a frissen takarított lakásban játszik,hadd csinálja ha élvezi,és ketten hahótázva nevetnek.
Most nem lelkesedik,majd ezután,ha kell a csillagos eget is le fogja hozni az unokának,csak várj amíg megszületik.
Anyukám engem 19évesen szült,én 21évesen,tehát 40évesen lett nagymama!:))) Nagyon örült neki.
Most 33éves vagyok,és azóta még 2gyerekem született,a legkisebb 2éves.
Ha az első lányom követi a "hagyományokat" akkor anyukám 60éves kora körül dédi lesz!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!