Mi a véleményetek arról, ha egy goth stílusú, feketébe öltözött, huszonéves lány gyereket vállal?
Én ismerek ilyen anyukát, kb. 4-5 éves a kisfia. Apuka is elég metál, a hosszú szőke hajával és bőrgatyában.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Régebben én is ilyesmi voltam, csak már nem nagyon járok bulizni, magyarán már nem öltözködöm úgy, pedig mit ne mondjak, eléggé hiányzik az az élet.
Na mindegy is, lényeg, hogy nem gáz. :)
21L
Tapasztalatom van, épp most vállalt egy volt évfolyamtársam, aki abszolút így néz ki, ahogyan lefestetted. 24 éves, házas, dolgozik,nagyon-nagyon szeretik a babát. :)
Tehát én ez alapján és amúgy is azt gondolom, hogy nem a külsőségek számítanak: pszichológusként pl. leggyakrabban jól szituált, "minta" szülők gyermekeivel találkozunk.
Egy 32 hetes kismama
Második, engem nem az előítélet vezényelt a kérdés megfogalmazásában, éppen ellenkezőleg. Arra vagyok kíváncsi, hogy mások előítélettel viszonyulnak-e a dologhoz. De úgy látom, vannak még itt értelmes és toleráns emberek. :)
Második, köszönöm a megjegyzést, öröm tudni, szánalmas vagyok.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Tapasztalatból azt mondom, hogy egy gyerek nagyon megváltoztatja az embert, a prioritások átalakulnak és MINNDENKINEK van olyan, amit nem tud összeegyeztetni a gyerekvállalással, amiről nyilván lemond, amikor gyereke születik. Kinek több, kinek kevesebb.
Engem az zavar, amikor idegbeteg emberek üvöltenek a gyerekeikkel az utcán és rángatják a kicsiket, stb.
Amíg valaki rocker, barbie&ken vagy elit dáma, de szépen bánik a gyerekével, addig örülök, ha családokat látok!
Ha pocsék szülőnek, akkor meg nem érdekel a stílusa, kiskosztümben vagy szakadt farmerban is ugyanúgy a gyereket sajnálom.
Nos, én mentem úgy óriás pocakkal ctg vizsgálatra, hogy egy kalóz koponyás felső volt rajtam. Az asszisztens néninek még tetszett is, de volt akit nagyon megbotránkoztatott.
Meg az is, ahogy apjuk a tetoválásokkal piercingekkel hintáztatja a játszótéren a rózsaszín ruhás kislányunkat. Kaptunk csontváz mintás babaruhát is, az is elég vegyes reakciókat váltott ki, szerintem egyébként nagyon cuki, de hát van akiknél nagyon tabu minden ilyesmi, úgy vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!