Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy goth stílusú, feketébe öltözött, huszonéves lány gyereket vállal?

Figyelt kérdés
Mármint persze, attól lehet ugyan olyan szerető és gondoskodó anya, mint bárki más. Mégis érdekes egy ilyen egyén kezében kisbabát látni. Tapasztalatok, vélemények?

2012. márc. 16. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek ilyen anyukát, kb. 4-5 éves a kisfia. Apuka is elég metál, a hosszú szőke hajával és bőrgatyában.

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Régebben én is ilyesmi voltam, csak már nem nagyon járok bulizni, magyarán már nem öltözködöm úgy, pedig mit ne mondjak, eléggé hiányzik az az élet.

Na mindegy is, lényeg, hogy nem gáz. :)

21L

2012. márc. 16. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Semmi!Pont annyira nem izgat,mintha valaki tetovált,fekete,alacsony,vagy barbie babának öltözött nő,semmi közöm hozzá,hogy ki hogy néz ki és hogy miben érzi jól magát,nem ez befolyásolja,hogy milyen ember,és hogy jó anya-e,arról azonban meg van a véleményem,aki ilyenen képes fennakadni,és ezen csámcsog,mintha nem lenne jobb dolga.Na ez szerintem szánalmas és gyerekes.
2012. márc. 16. 14:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom van, épp most vállalt egy volt évfolyamtársam, aki abszolút így néz ki, ahogyan lefestetted. 24 éves, házas, dolgozik,nagyon-nagyon szeretik a babát. :)

Tehát én ez alapján és amúgy is azt gondolom, hogy nem a külsőségek számítanak: pszichológusként pl. leggyakrabban jól szituált, "minta" szülők gyermekeivel találkozunk.

Egy 32 hetes kismama

2012. márc. 16. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
(Ja, és még annyit, hogy én pszichológus vagyok, de van 3 tetoválásom - az egyik a csuklómon, a többi nem látható helyen. A férjem orvos, és alapvetően eléggé, hogy mondjam, elegánsan szoktunk megjelenni a hétköznapokban is (nem öltöny, vagy kösztüm, az nem is az én stílusom, de na, értitek...) Mégis, mikor látják a tetoválásomat, a férjemet néha megkérdezik, hogy nem vagyok egy kicsit vad orvosfeleségnek...? Nem szeretem az ilyesmit.)
2012. márc. 16. 14:36
 5/16 A kérdező kommentje:

Második, engem nem az előítélet vezényelt a kérdés megfogalmazásában, éppen ellenkezőleg. Arra vagyok kíváncsi, hogy mások előítélettel viszonyulnak-e a dologhoz. De úgy látom, vannak még itt értelmes és toleráns emberek. :)

Második, köszönöm a megjegyzést, öröm tudni, szánalmas vagyok.

2012. márc. 16. 14:41
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Tapasztalatból azt mondom, hogy egy gyerek nagyon megváltoztatja az embert, a prioritások átalakulnak és MINNDENKINEK van olyan, amit nem tud összeegyeztetni a gyerekvállalással, amiről nyilván lemond, amikor gyereke születik. Kinek több, kinek kevesebb.

Engem az zavar, amikor idegbeteg emberek üvöltenek a gyerekeikkel az utcán és rángatják a kicsiket, stb.

Amíg valaki rocker, barbie&ken vagy elit dáma, de szépen bánik a gyerekével, addig örülök, ha családokat látok!

Ha pocsék szülőnek, akkor meg nem érdekel a stílusa, kiskosztümben vagy szakadt farmerban is ugyanúgy a gyereket sajnálom.

2012. márc. 16. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én mentem úgy óriás pocakkal ctg vizsgálatra, hogy egy kalóz koponyás felső volt rajtam. Az asszisztens néninek még tetszett is, de volt akit nagyon megbotránkoztatott.

Meg az is, ahogy apjuk a tetoválásokkal piercingekkel hintáztatja a játszótéren a rózsaszín ruhás kislányunkat. Kaptunk csontváz mintás babaruhát is, az is elég vegyes reakciókat váltott ki, szerintem egyébként nagyon cuki, de hát van akiknél nagyon tabu minden ilyesmi, úgy vettem észre.

2012. márc. 16. 14:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond vele
2012. márc. 16. 15:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
itt finnorszagban nagyon sok alternativ kinezetu emberke van es van gyerekuk is. multkor lila haju anyukat lattam kisgyerekkel. nincs ebben semmi kulonos.itt azt tanitjak hogy mindenki egyeniseg es el kell fogadni egymast. itt nincs egymasra mutogatas ha valaki elter az atlagtol, es ez nagyon jo.
2012. márc. 16. 16:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi negatív véleményem nincsen, abszolút elfogadom.
2012. márc. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!