Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak a mai...

Miért nem akarnak a mai huszonéves fiúk gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy huszonéves egy fiú és nem férfi. MInek kellene ilyen fiatalon gyereket vállani valakinek is? Meg miböl élnének meg - mert huszonévesen a legtöbben még el se kezdtek dolgozni, nemhogy anyagi hátteret biztositani egy csaladnak.
2010. nov. 29. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Egyetértek. Addig minek gyerek, amíg nincs rendes ház, anyagi biztonság és kellő körülmény? 26 vagyok, de még tanulok, dolgozom és bulizom. Gyerek majd úgy 35-40 éves koromba lesz aktuális.
2010. nov. 29. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Sok huszonévest ismerek, aki már dolgozik, és meglenne a háttere, mégsem akar! 35-40 között sztem már egy kicsit későn van!
2010. nov. 29. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Párommal 10 éves együttélés utàn lett gyerekünk, mert ő nem akart, én meg nem eröltettem semmit. Egyszer csak nőgyógyászati gondjaim lettek és leálltam a tabletta szedéséről, persze terhes lettem, ő volt a legboldogabb a világon, ekkor 35 éves volt. Nem volt érett rá előbb. Ezt nem szabad senkire se ráeröltetni, mert abból csak boldogtalan hétköznapok, majd válás lesz. Ismerek huszonéves boldog apukákat meg 40- eseket is. Ki mikor érzi.
2010. nov. 29. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Én márciusban szültem,23 éves vagyok és meg van mindenünk. A párom velem egy idős. :) Szeretjük egymást és imádjuk a kislányunkat! 35-40 évesen nagyon késő gyereket vállalni, mert nincs már elég türelmed, kitartásod, nehezebben jön össze a baba(ha összejön) és SOKkal nagyobb a kockázata, hogy valami fejlődési rendellenességgel születik. :(

Szerintem a fiúk félnek feladni a "szabadságot"!

2010. nov. 29. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

No igen, így olvasva lehet sok nektek a 35-40, de ismerem magam. :)

Ha befigyelne 30 évesen egy baba, akkor persze örülnék, meg minden, de ahogy írták volt, lehet nem lennék felhőtlenül boldog.

Egyelőre a keresztfiamon gyakorlok, így a havi 1-2 találkozás vele pont elég, sőt néha ki is merít. :)

2010. nov. 29. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy férfinek meg kell érni az apaságra! Nem mindegy, hogy 21 vagy 28 éves a fiú/férfi.
2010. nov. 29. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi mindketten 26 évesek vagyunk, 4,5 hónapos babával, tervezett volt.

Moszanság kitolódott a gyermekvállalás, főleg az anyagi okok és a karriercsinálás miatt. MI úgy gondoltuk a karrier ráér, illetve úton van, de a gyerek inkább legyen most minthogy 30 felett derüljön esetleg ki hogy nem lehet vagy éveket próbálkozzunk.

Na meg függ a pasotól is. Van aki 25 évesen apatípus és van aki 40-esen érik azzá, nem vagyunk egyformák.

2010. nov. 29. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!