Kedves Kismamik! Vannak itt köztetek 25. hét körül járó babavárók? : )
Hát én 29 hetes vagyok,de azért írok ha nem baj.26 hetesen voltunk 4D-n,nagyon jó volt.A szülésre egyre többet gondolok,és félek is nagyon tőle.De végre elkezdtük a szoba rendezését,és már az ágya is a helyén van.Nagyon jó érzés ránézni.Lassan a ruhák szétválogatása és szép lassan kimosás következik.
Amúgy nagyon jól érezzük magunkat!
Boldog babavárást!
Nagyon köszönöm a válaszod ! Akkor lassan én is érdeklődhetek egy ultrahang időpont után !
Kellemes készülődést kívánok a picur érkezéséhez !
Kedves "második" :)
Első babánkat várjuk, 19hetesen tudtam meg hogy kisfiú, azóta már 2 UH megerősített bennünket és 2 kukacfotó is :) Még nem voltunk 4D-n de szeretnénk , ezért is érdeklődök !
27.hetet toltottem tegnap. Masodik terhesseg,ismet fiam lesz :)
Nekem sajnos meg mindig nem mult el a hanyinger,ugy tunik most mar igy marad a vegeig :( Ezert meg csak 2 kg-t hiztam.
Nehezen viselem a meleget es a 3 eves nagyfiam utani futast de azert megvagyok.
Szulesre mostanaba kezdtem gondolni eddig vhogy eszembe se jutott,hogy az is lesz :D
Szeptember 26-ra vagyok kiirva.
Nem voltunk meg 4D-n es mar nem is biztos,hogy megyunk mert de majd meglatjuk.
23 hetes vagyok. A 18-20 hetes genetikai UH-t csináltattuk meg úgy, hogy egybekötöttük a 4D-vel. Több okom is volt rá: Sajnos a munkám miatt jobb volt egy kora esti magánorvosi időpont, mint egy kötött délelőtti kórházas, illetve (de ezt csak az utolsó pillanatokban tudtuk meg) magas lett az AFP-m, így jobban is örültem, kiváló szonográfus, kiváló orvos.
Szerencsére semmi bajt nem látott, így nyugodtan moziztunk, kiderül, hogy kislányt hordok a szívem alatt (az első kisfiú).
21 hetesen ismét láttuk 4D-ben, mert a kontroll UH-n ugyanaz a doki volt, s jónéhányszor átváltott 4D-re, sokat alakult az arca, kerekedett.
Ettől függetlenül szerintem a legideálisabb időpont a 26-29. hét között van.
Vegyesen érzem magam, bár már sokkal jobb, mint az első harmadban volt, a szülés is megfordult már a fejemben, de leginkább úgy, mi lesz addig itthon a két pasival. :-)
Sziasztok. Én is kedden töltöm a 25 hetet. Jól vagyunk, sokat mozog a kislegény, itt-ott nekem is szur. Leginkább fekvéskor zsibbadok csípőtájékon, de csak az egyik oldalon. Illetve ha sokat megyek fájni kezd a medencém, farcsontom. Nekem 2 nagy gyerekem ( 8, 11 évesek) van itthon. Segítenek is és mozgatnak is :-) . Most pihengetnem kell, mert a múlt heti uh-n több magzatvizet láttak. Egyébként örökmozgó vagyok.
Én 4D-s uh-ra nem akarok menni. Sokat hallottam arrol, hogy a baba magas hangként hallja, és a rezgés is bántja. Tesómék voltak, és mindkét gyereken látszik, hogy próbál elbujni az uh elöl, próbálja takarni az arcát. Azt mondják az a pár perc még nem gond amit a doki csinál, de a 4D-s fél órán át tart. Az elvieg már okozhat hiperaktivitást, és társait. Szóval akár igaz, akár nem én nem kockáztatok. Lehet hogy hülyeség, de én így gondolom. Ez mindenkinek a saját döntése.
És ti hogyan birjátok a meleget? Hogyan tudtok aludni? Nekem elég nagy a pocakom. Volt aki azt hitte az utolsó hónapban vagyok.
Nagyon boldog babavárást mindenkinek.
Szia! 27 hetes leszek kedden. 2. baba, van egy 1,5 éves fiam, és most is fiút várok. Nagyon sokat mozog. A meleget bírom vmennyire, sok zuhany, ventilátor. :) A fiam teljesen leköt, úgyhogy a szülés gondolatával még nem foglalkoztam. Azt mondták ez is császár lesz. A szobája már kész van, majd vmikor a fiam kis ruháit átválogatom és kimosom. 4D-re kb 3 hét múlva akarunk menni, akkor megyünk Mo-ra (külföldön élünk).
Sok sikert mindenkinek! :)
Szia!
Ma töltöttük a 26ik hetet, első baba és kisfiú :)
Most pénteken megyünk 4D-re m rettentően izgulok :) Annyira várom már, hogy lássam a pofiját.
Nagyon jól vagyok, a meleg nem visel meg annyira , maximum aluszékonyabb vagyok megint. Itthon van medence, így a férjemmel amikor csak tehetjük pancsolunk, így lehet kibírni :)
Nem gondolok sokat a szülésre, de ha gondolok is, nem félek. Tudom, hogy nem adják ingyen a gyereket, fájni is fog biztos, de ott akkor már annyira nem fog semmi sem számítani :)
Boldog babavárást!
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!