Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Vannak itt...

Kedves Kismamik! Vannak itt köztetek 25. hét körül járó babavárók? : )

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat, gondoltok e már sokat a szülésre? Voltatok e már 4D-s ultrahangon, ha még nem, mikorra tervezitek?
2012. jún. 29. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát én 29 hetes vagyok,de azért írok ha nem baj.26 hetesen voltunk 4D-n,nagyon jó volt.A szülésre egyre többet gondolok,és félek is nagyon tőle.De végre elkezdtük a szoba rendezését,és már az ágya is a helyén van.Nagyon jó érzés ránézni.Lassan a ruhák szétválogatása és szép lassan kimosás következik.

Amúgy nagyon jól érezzük magunkat!

Boldog babavárást!

2012. jún. 29. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
jól csak ez a meleg megvisel:) őszintén még nem gondoltam mert a 2 éves kislányom lefoglal meg éppen költözködünk szóval ez a része még nem jött el. :D 4D-n még nem voltunk de tervezzük még nem tudom mikor. És te? Kisfiú vagy kislány lesz? Vagy még nem tudod?
2012. jún. 29. 22:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod ! Akkor lassan én is érdeklődhetek egy ultrahang időpont után !

Kellemes készülődést kívánok a picur érkezéséhez !

2012. jún. 29. 22:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves "második" :)

Első babánkat várjuk, 19hetesen tudtam meg hogy kisfiú, azóta már 2 UH megerősített bennünket és 2 kukacfotó is :) Még nem voltunk 4D-n de szeretnénk , ezért is érdeklődök !

2012. jún. 29. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
25 hetesek leszünk kedden. Jól érzem magam, habár vannak fárasztóbb napok is. Néha szúr itt-ott, de hamar elmúlik. 4D-én még nem voltunk, mert azt mondják 26 hét után igazán élvezhető. Most jut eszembe, néha zsibbad a kezem reggelre, hajlamosabb vagyok az elfekvésre. Nektek mennyit rugdos a baba? Szoktatok kint lenni a szabadba, esetleg nyaraltok, napoztok?
2012. jún. 29. 23:43
 6/14 anonim ***** válasza:

27.hetet toltottem tegnap. Masodik terhesseg,ismet fiam lesz :)

Nekem sajnos meg mindig nem mult el a hanyinger,ugy tunik most mar igy marad a vegeig :( Ezert meg csak 2 kg-t hiztam.

Nehezen viselem a meleget es a 3 eves nagyfiam utani futast de azert megvagyok.

Szulesre mostanaba kezdtem gondolni eddig vhogy eszembe se jutott,hogy az is lesz :D

Szeptember 26-ra vagyok kiirva.

Nem voltunk meg 4D-n es mar nem is biztos,hogy megyunk mert de majd meglatjuk.

2012. jún. 30. 00:44
 7/14 anonim ***** válasza:

23 hetes vagyok. A 18-20 hetes genetikai UH-t csináltattuk meg úgy, hogy egybekötöttük a 4D-vel. Több okom is volt rá: Sajnos a munkám miatt jobb volt egy kora esti magánorvosi időpont, mint egy kötött délelőtti kórházas, illetve (de ezt csak az utolsó pillanatokban tudtuk meg) magas lett az AFP-m, így jobban is örültem, kiváló szonográfus, kiváló orvos.

Szerencsére semmi bajt nem látott, így nyugodtan moziztunk, kiderül, hogy kislányt hordok a szívem alatt (az első kisfiú).

21 hetesen ismét láttuk 4D-ben, mert a kontroll UH-n ugyanaz a doki volt, s jónéhányszor átváltott 4D-re, sokat alakult az arca, kerekedett.

Ettől függetlenül szerintem a legideálisabb időpont a 26-29. hét között van.

Vegyesen érzem magam, bár már sokkal jobb, mint az első harmadban volt, a szülés is megfordult már a fejemben, de leginkább úgy, mi lesz addig itthon a két pasival. :-)

2012. jún. 30. 06:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én is kedden töltöm a 25 hetet. Jól vagyunk, sokat mozog a kislegény, itt-ott nekem is szur. Leginkább fekvéskor zsibbadok csípőtájékon, de csak az egyik oldalon. Illetve ha sokat megyek fájni kezd a medencém, farcsontom. Nekem 2 nagy gyerekem ( 8, 11 évesek) van itthon. Segítenek is és mozgatnak is :-) . Most pihengetnem kell, mert a múlt heti uh-n több magzatvizet láttak. Egyébként örökmozgó vagyok.

Én 4D-s uh-ra nem akarok menni. Sokat hallottam arrol, hogy a baba magas hangként hallja, és a rezgés is bántja. Tesómék voltak, és mindkét gyereken látszik, hogy próbál elbujni az uh elöl, próbálja takarni az arcát. Azt mondják az a pár perc még nem gond amit a doki csinál, de a 4D-s fél órán át tart. Az elvieg már okozhat hiperaktivitást, és társait. Szóval akár igaz, akár nem én nem kockáztatok. Lehet hogy hülyeség, de én így gondolom. Ez mindenkinek a saját döntése.

És ti hogyan birjátok a meleget? Hogyan tudtok aludni? Nekem elég nagy a pocakom. Volt aki azt hitte az utolsó hónapban vagyok.

Nagyon boldog babavárást mindenkinek.

2012. jún. 30. 07:50
 9/14 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! 27 hetes leszek kedden. 2. baba, van egy 1,5 éves fiam, és most is fiút várok. Nagyon sokat mozog. A meleget bírom vmennyire, sok zuhany, ventilátor. :) A fiam teljesen leköt, úgyhogy a szülés gondolatával még nem foglalkoztam. Azt mondták ez is császár lesz. A szobája már kész van, majd vmikor a fiam kis ruháit átválogatom és kimosom. 4D-re kb 3 hét múlva akarunk menni, akkor megyünk Mo-ra (külföldön élünk).

Sok sikert mindenkinek! :)

2012. jún. 30. 08:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma töltöttük a 26ik hetet, első baba és kisfiú :)

Most pénteken megyünk 4D-re m rettentően izgulok :) Annyira várom már, hogy lássam a pofiját.

Nagyon jól vagyok, a meleg nem visel meg annyira , maximum aluszékonyabb vagyok megint. Itthon van medence, így a férjemmel amikor csak tehetjük pancsolunk, így lehet kibírni :)

Nem gondolok sokat a szülésre, de ha gondolok is, nem félek. Tudom, hogy nem adják ingyen a gyereket, fájni is fog biztos, de ott akkor már annyira nem fog semmi sem számítani :)

Boldog babavárást!

26hkm

2012. júl. 1. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!