Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4hetes vagyok és szoktam...

4hetes vagyok és szoktam motorozni. Meddig motorozhatok még hány hetesen nem ajánlott már?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne kockáztass.Baleset bármikor történhet.Szerintem sose bocsátanád meg magadnak,ha miattad vagy épp a te hobbid miatt lett baja a picidnek.Amikor valaki azt mondja,hogy akkor terhesség alatt nem lehet semmit csinálni stb. akkor azt szoktam mondani:de lehet nyugodtan-alapból mindenki azt csinál,amit akar-,csak épp vannak kockázati fokozatok.Mindenki tudja,hogy a motor nagyon veszélyes.Csak egy rossz mozdulat...És igen,jobb elkerülni az olyan dolgokat,amik köztudottan nagyon veszélyesek.Én bungee jumpingoztam,terhességem előtt.Amint kiderült,hogy babás vagyok azonnal abbahagytam.Lehet nem történt volna semmi,de jobb az elővigyázatosság.
2012. jún. 24. 23:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha terhesen autóval ütközöl, ugyanúgy komoly sérülést fogsz szenvedni, mindennek van kockázata. De ahogy mondták, ettől szerencsére nem fogja abbahagyni a motorozást senki.
2012. jún. 24. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!