Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37. hét után már ugye már...

37. hét után már ugye már jókor jön a pici? Mennyi az "ajánlott"?

Figyelt kérdés

Ma töltöm a 37. hetet.

Ez után már jöhet nyugodtan? Van valami "ajánlott"?

3300 g-ra becsülték a születési súlyát 36. heti uh-n.

2012. máj. 25. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
A 36. hét után már teljesen mindegy, minden hét "ajándék" :) Ilyenkor már mindene fejlett, csak a súlya gyarapodik még.
2012. máj. 25. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Komoly probléma nem valószínű, de minél később jön a világra, annál kisebb az esélye bármilyen szövődménynek, és azért nem véletlenül 40 hét a terminus. A 39. -ik hétig semmi keresnivalója kint:) Az utolsó hetekben még növesztik a kis zsírpárnáikat, ami ire igenis szükségük van a nehéz útra, és az első fura kinti napokra. nem véletlenül veszítenek annyit születési súlyukból, át kell állni a kinti létre. Jó az, ha van miből leadni:)
2012. máj. 25. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
A lányom 37+3 hetesen született 3280 grammal és 50 cm-rel, totálisan fejlett, megfelelô mennyiségû zsírpárnával rendelkezô baba volt. Most 2,5 éves és minden rendben van vele. Ne izgulj, mostantól már minden oké.
2012. máj. 26. 06:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Én úgy olvastam, hogy a 37.héttől (a 42. hétig, bár van amelyik kórházban nem várják meg csak a 41. hetet) már jöhet a pici, de ezt a doki is meg tudja mondani az ultrahangos értékek alapján!! :)

De jó neked már nem sokára láthatod Őt! :)

Nekem még van jó pár hetem, 27hetes vagyok! :)

2012. máj. 26. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem már 36 hetesen azt mondták, hogy egyetlen perccel sem tartanának bent tovább minket, ha megszületne. Akkor őt is 3300 grammra becsülték, 38. hétre jött, 3870 grammal.
2012. máj. 26. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb kórházban és ha semmi nem indokolja a 36. hét után már nem tartják vissza ha beindul a szülés. De maradjon még egy picit, bár én nem szeretném ha 40-41 hétig bent maradna, így is elég nagy baba, 38-al kiegyeznék.

35 hetes kismama

2012. máj. 26. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:

37.héttől már jöhet nyugodtan! :) Nekem a 36.héten becsülték 3000grammra a lányomat, ennek ellenére 38 héten született 2640grammal! :)))))

Szerintem ne izgulj, 36.hétre már kifejlődik mindenük, utána már csak a súlyuk nő a hetek előrehaladtával!

2012. máj. 26. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
A be nem töltött 37. hétig koraszülésről beszélünk, te már betöltötted, így jókor jön! :)
2012. máj. 26. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, totálisan megnyugtattatok :) Néztük az ultrahangon; nagyon aranyos, átlagos baba.

Én még szeretném, ha gyarapodna egy picit; hát mert ugyebár +/- 200 g, ugyanis gyakran elmérik. Most 59 cm.

2012. máj. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!