Katicabogárka20 kérdése:
Mit tegyek? Ajanlott ez esetbe elmenni a korhazba vizsgalatra?
Figyelt kérdés
27hkm vagyok es olykor erosen beszur a hasaaljan a fajdalom ami kisugarzik a huvelyemre . Pihenos kismami vagyok. Sokszor faj es kemenyedik a pocim. Multheten hasmenes hanyassal is volt. Folyasom nagyon eros lett erre tanacsadason vizsgalat nelkul a doki pimafucint irt fel. Ettol is felek nincs-e nyitva a mehszaj es a babanak ettol lehet-e gondja.. Parom este 22-14 ig dolgozni fog.:s2012. máj. 4. 18:12
1/5 anonim válasza:
Mivel nem vagyok orvos, nem tudok konkrétumot írni. De egy biztos, ha Téged megnyugtat, hogy lát egy orvos, megultrahangoznak, megvizsgálnak, akkor igen, menj be a kórházba, akkor is, ha megkérdezik majd Tőled, hogy minek mentél be. Sokkal fontosabb a nyugalmad, mint attól tartani, hogy "jogos", vagy nem, hogy Te bemész az ügyeletre.
2/5 anonim válasza:
A has alján lévő szúrások normálisak. Ezeket általában a növekvő méh okozza. Erős folyás is normális szokott lenni terhesség alatt, amit hormonok okoznak, persze az más, ha valami fertőzés okozza... 27 hetesen nem vizsgált még a doki, hogy milyen a méhszájad? :O A keményedésekre szedsz magnéziumot? Pihensz eleget?
3/5 anonim válasza:
Valamennyire normális, mert növekszik a méhed. De írod, hogy a múlt héten hasmenésed volt, és ezután nőtt meg a folyásod, én azért jobban gyanakodnék bacifertőzésre. Kenetből kéne megállapítani, hogy mi okozza. Azért érdekes, hogy a doki vizsgálat nélkül megállapította, hogy gombád van...
Sajnos nekem is hasmenés után lett bacim, és két adag antibiotikumot kellett beszednem.
Szóval én inkább kérnék egy alaposabb vizsgálatot.
4/5 A kérdező kommentje:
pihenek eleg sokat magneziumot szedem.. De igy is megvizsgal az orvos h omlik belolem a gyogyszer miatt a feher 'cucc'? Nekem az a legfurabb mikor a szurkalas kisugarzik a huvelyemre es olyan mintha ki akarna jonni valami :( nagyon felek nem szeretnem elvesziteni a kislanyomat
2012. máj. 4. 18:56
5/5 anonim válasza:
A baba fekvése miatt nem egyszer éreztem, hogy olyan, mintha a szülőcsatornában lenne és nem tudtam megmozdulni, mert úgy fájt... De ahogy arrébb ment, minden rendbe jött! :)) Neked is már egyre nagyobb a babád, van, hogy pont úgy fekszik, hogy nyom valamit és az okozhatja a hüvelyedbe a fájdalmat. Nyugi! Arra figyelj, hogy mensi szerű görcsölés ne legyen és vérzés! Akkor azonnal menj dokihoz! És ha legközelebb mész a saját dokidhoz mondj el neki minden tünetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!