4hetes vagyok és szoktam motorozni. Meddig motorozhatok még hány hetesen nem ajánlott már?
Én azt ajánlanám,még most hagyd abba ha jót akarsz a picidnek.
Te tudod,de az ördög sosem alszik,és bármi történik,azt nem fogod magadnak megbocsájtani.
Az első trimeszterben még ültem motoron,talán már a másodikba is benne voltunk....
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos
Szerintem ne kockáztass. Én már most abbahagynám a helyedben. Teljesen lényegtelen hogy hány hetes vagy. Balesetek BÁRMIKOR történhetnek, akár 4 hetesen, vagy 28 hetesen...
Boldog Babavárást!
33 hkm
Aki terhes, az nem menjen semmilyen járművel?
Eddig nem volt kockázat a vezetésben és a motorozásban?
Utolsó: Ne húzd fel magad, a kérdező így is motorra fog ülni mivel csak a 3 lányos anyukának köszönte meg a választ miszerint motorozzon nyugodtan. A többi válasz, miszerint ne kockáztasson, hidegen hagyja. :)
A kedves kérdező rég eldöntötte hogy motorozni fog, a kérdést felesleges volt ide kitennie.
Én csak "hátsó motoros" voltam a párom révén, egy 600-as suzukin, de a párom mondott le a saját motorjáról, amint terveztük a babát. Mire terhes lettem, minden cuccot eladtunk a motorral együtt. Pedig ő nagy motoros volt, és mégis nekem hiányzik néha jobban, hogy menjünk egy kört :o)
De biztonsági okokból a párom jobbnak látta letenni a motort, hisz igen, balesetek mindig is történhetnek, csak nem mindegy, hogy kit hagysz magad után, kiért vagy felelős.
Én még biciklire sem ülök terhesen, bár korábban sem sokat bicikliztem.
A helyedben nem ülnék motorra, de persze ennyi erővel autóba se üljön az ember.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!