Bugyi kérdés! Tanga, vagy terhesbugyi?
Személy szerint inkább tanga, de kezdek kifogyni a méretekből, pedig hol van még a vége? Vettünk terhesbugyit, hát olyan, mint amilyet nagymamám hordott így alapból, nem beszélve arról, hogy nagyon meleg is, és olyan, mintha be lennék pelenkázva. Ti hogy álltok ezzel? Nagy pocakkal mit érdemes hordani?
18 h km
Sziasztok!
Én a terhességem kb. 18.hetéig a régi tangáimat hordtam. Aztán egy női ismerősöm megjegyezte,hogy szerinte egy terhes nő ne hordjon tangát mert ízléstelen. Úgy megilletődtem,hogy azonnal a sima,illetve a francia bugyira váltottam,de aztán a kórházban töltött időszakban láttam a kismamákat tangában,így most megint jó szívvel hordom őket :)Tök mindegy,hogy ki mit tart ízlésesnek,ha nekem az a kényelmes :) Én azt szeretem,bár alváshoz inkább franciát választok. 26+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!