Tanga vagy sima bugyi terhesség alatt?
a terhesség elején, még én is tangát hordtam, de ahogy nőtt a pocim, nem bírtam elviselni. szorított, kényelmetlen volt, nyomta a hasam alját, így váltottam a normál bugyira. és teljesen hozzá is szoktam, főleg utána jó is lesz, mert szülés után úgy is ""mama bugyira lesz szükség egy ideig a vérzés miatt.
üdv. 37 hetes kismami
Szia!
Azt viseld amelyik számodra kényelmes,ha ez a tanga akkor azt,ha ez a sima bugyi akkor azt.Mondjuk a szülés után úgyis nagy bugyit kell viselned a vérzés miatt.Én még tangát hordok,de a lányommal sima bugyit hordtam a terhesség elejétől.Most a fiammal még nem hordok sima bugyit,mert még kénylemes a tanga.
Boldog Baba várást!
23+4 hetes kismama
Szia.Én előtte is és a terhesség alatt is tangát hordtam csak(igaz nyáron volt nagy pocim így a meleg miatt is kényelmesebb vol:DSzülés után viszont csak sima bugyit tudtam felvenni(gátmetszésem is volt),kb.6hetes volt a kisfiam mire visszatértem a tangához:)
9hós manó anyuja
Tangát hordtam 26 hetes koromig, e mikor bekerültem a kórházba egy kicsit letolt a nővérke, azt mondta ilyenkor felejtsem el a tangát nem kismamának való, ráadásul pont felfázás miatt kerültem be, meglehet szokni a sima bugyit,
Boldog babavárást,
32 hetes kismama:)
Szia!
Én is tangát hordtam idáig,viszont most már kényelmetlen,váltottam.Én a kórházba mondjuk nem is vinnék mást,mint rendes bugyit,tuti hogy kényelmesebb,mit a tanga.És ez itt most nem a divat helye.
Üdv:33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!