Szia. Hát , terhes tangát is lehet kapni. Ha valaki azt szereti, akkor hordja azt. Igazából azért nem ajánlják az orvosok alapból sem a tangát, mert saját magadnak tudsz fertőzést okozni azáltal, hogy a tanga vékony csíkja nem mindig ugyan oda kerül vissza, és így esetleg a végbélről átkerülhet vmi a hüvelybemenetre.
2008. máj. 6. 14:24
2/12 anonim válasza:
Én kiküszöbölöm ezt a problémát azzal, hogy tisztaási betéteet hordok, így a tanga hátsó vékony csíkja nem vándorol a popsi a és hüvely között.Tuti nincs fertőzés, a leleteimmel alá tudom támasztani :o)
2008. máj. 6. 14:32
3/12 anonim válasza:
én még ezt nem is hallottam.
de ahogy elolvasom a válaszokat, igen elgondolkodtató.
2008. máj. 6. 14:35
4/12 anonim válasza:
fel nem foghatom, hogy terhesen miért kell tangát hordani. szerintem annál aszexsuálisabb látvány nincs, mint terhes nő tangában!
2008. máj. 6. 14:48
5/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak:nem neked kell,hogy tetszen a tangában hanem a párjának.Terhes tanga is van,és semmivel sem rosszabb,mint a normál.Én egész terhességem alatt azt hordtam,és kutya bajom nem volt.
Nyugodtan vegyél fel tangát,ha neked kényelmes.Én sem szeretem a "tundra bugyikat".Használj tisztaságit.
2008. máj. 6. 14:52
6/12 anonim válasza:
igy van ha azt szereted akkor hord azt miért lenne az gusztustalan az előző válaszolonak igazat adok nem magadnak kell hogy tetszen
2008. máj. 6. 15:01
7/12 anonim válasza:
Itt már nem a szexizésről van szó, hanem megszokásról.Nem bírnám elviselni, hogy állandóan ki kell húzgálnom a tundra bugyit a popsimból, mert ugyebár akkor ennyi erővel tanga is lehetne rajtam .ÉS van is!!!
Tényleg érdemes betét használni, mert azzal nem mozog.Amúgy igen előre hátra nekem régen elmozgott és így visszagondolva lehet attól volt néha folyásom is.De 26 hétben vagyok és végig tangát viseltem és azt is fogok.
2008. máj. 6. 15:08
8/12 anonim válasza:
én meg azt nem tudom elképzelni, hogy az hogy lehet szép látvány ahogy a nadrág alatt látszik a nagymamabugyi vonala
2008. máj. 6. 15:16
9/12 anonim válasza:
Atyavilág, csajok, ne essünk már túlzásokba! Mindenki hordja azt, amit eddig, ha kényelmes! Ha eddig telebugyit hordtál, akkor biztos, hogy taszító a tanga gondolata, rendben. De ha a tangát favorizáltad, akkor most ezreket költesz terhesbugyira? Csak mert valaki feltette a fúj-fúj listára? Ugyan már.
2008. máj. 6. 15:51
10/12 anonim válasza:
Na,akkor én vagyok az arany középút...:-)Én hol ezt horom,hol azt...Nyáron farmerszoknya alá nem tudom elviselni a bugyit(bemászik a fenekembe) ,tangát hordok.Viszont farmer alá,számomra kényelmetlen a tanga.
Azt,hogy mi lesz pocakkal nyáron,azt még nem tudom...A párom,azt mondja,hordjak olyan ruhát,ami kényelmes és nem azért szeret,ami rajtam van(persze,slamposan nem kell járni).15 hetes pocakos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!