Bugyi kérdés! Tanga, vagy terhesbugyi?
Személy szerint inkább tanga, de kezdek kifogyni a méretekből, pedig hol van még a vége? Vettünk terhesbugyit, hát olyan, mint amilyet nagymamám hordott így alapból, nem beszélve arról, hogy nagyon meleg is, és olyan, mintha be lennék pelenkázva. Ti hogy álltok ezzel? Nagy pocakkal mit érdemes hordani?
18 h km
Szia! Én végig tangát hordtam, 5 hete szültem, és már alig vártam, h elmúljon a vérzés, megint tangát hordok, nem bírom elviselni ezeket a nagy bugyikat..
Szerintem melegben pláne rossz érzés lehet..
Sokat híztál, h nem mennek rád a bugyik? Mert elvileg ha csak a hasad nő, akkor mindegyik tangának jónak kéne lenni, később kellene már csak a kicsit bővebb, hogy ne szorítsa a csípőd :)
Én nappal tangát hordok, de kezdek én is kifogyni a méretekből. Már lassan az XL-esnél tartok, pedig S-es a méretem.
Most nyáron átálltam arra, hogy alváshoz francia bugyit veszek fel. A tesco-ban olyan kis kényelmes darabokat lehet kapni nagyon jó áron. Szerintem a nappali viseletet is átváltom erre.
A kismama bugyi az nekem is elég meredek. :)
21 hkm
Ebben a melegben én is tanga párti vagyok, de most nem bírom elviselni, csak a rendes bugyit, ami tartja a hasam. Kényelmesebb, nem szorít, nem vág be sehol. Ezt a pár hetet már kibírom.
Az a lényeg, hogy kényelmes legyen neked, akár tanga, akár sima bugyi.
De jó lenne, ha postáznád, de sajna nagyon drága! Nem éri meg! Többe kerül a postaköltség, mint maga a bugyi. :( De azért köszi, aranyos vagy!
Olyan jó tangát hordani, sokkal kényelmesebb, mint a normális bugyi, de amióta nő a hasam, egyre kevesebb jó rám, és mondom, nincs nagyobb méret. :( Lehet, mégis csak meg kell barátkoznom a nagymamabugyival... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!