Mit gondoltok a következőről?
Nem bántásból, csak kérdezem, hogy tudatosan vállaltátok így a babát vagy becsúszott?
Egyszeri anyasági 62 e ft környékén van
lakásfenntartási támogatás, egyszeri, rendszeres segély, majd, ha a pici megszületik és a minimum alá esik az egy főre eső bevételetek.
Attól függ, hol laktok, némely helyen az Önkormányzat is ad egyszeri pénzt a babára.
Ne haragudj, de ez a "lennék vagy 30 éves..." duma nagyon komoly.
29 éves elmúltam, mikor szültem. Tényleg brutál öreg vagyok. Párom 33, huh, hát ő is a végét járja már. :)
A családsegítőbe menj be, vázold a helyzetet és kérj segítséget.
Barátnőm férje lelépett, ő kő kemény 5000 Ft-ot kap havonta az önkormányzattól, meg majd télen besegítenek neki a fűtés számlába.
Nem azért, de a mai világban is lehet ám várni és gyűjtögetni. Ha nem is a végtelenségig, de néhány évig igen.
Csakhogy a kérdező is elég bántóan fogalmazott, még ha nem is szándékosan. Ez a "lennék vagy 30 éves" duma elég rosszul hangzott. Elég sokan vannak, akik 30 felett szülik az első gyereket, azért a 30 éves kor még nem számít matuzsáleminek szerintem.
(és én még azt hittem én fiatal anyukának számítok a 28 évemmel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!