Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a következőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a következőről?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett, randizgatunk, már a csók is meg volt, csókolózás stb. Ő elmondta, hogy nagyon vonzódik hozzám, tetszem neki és jó velem lenni. Én is szeretek vele lenni, meg jó érzés amikor hozzám bújik. De nem érzem mást, tehát szerelmet, erős vonzalmat. Nem hiányzik annyira amikor távol vagyunk, hogy azon agyalok, vajon hol lehet mit csinálhat. Nem tudom mit csináljak, hagyjak még időt magamnak hátha megmozdul valami? Vagy ne hülyítsem szegényt, mert ha nem mozdul semmi akkor nagyon fog fájni neki? Mi tévő legyek, helyes, aranyos lány. Haj... Pedig rég ilyesmire vágytam most meg amikor itt van ...
2011. nov. 18. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést sajnos. :/
2011. nov. 18. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
És mit tettél vagy te is ebben vagy még mindig?
2011. nov. 18. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok.
2011. nov. 18. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, ő sem azt mondja, hogy szeret.
2011. nov. 18. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Míg mi egymásba szerettünk a párommal, az eltartott 3 hónapig. Mióta vagytok így?
2011. nov. 18. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Ő nem mondta még ki hogy szeret, de azt mondta hogy soha az életben ilyen jó vele még nem történt, vonzódik hozzám és mindenem tetszik neki bennem.

Kb egy bő hónapja, 6 randi után vagyunk. De szinte napi kapcsolatban vagyunk, este chat, levelezés is megy közben. Nagyon szolid lány amúgy.

2011. nov. 18. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
örülj neki, sokan vágynak helyes szolíd aranyos lányra
2011. nov. 18. 20:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Hidd el tudom, ezért nem értem saját magamat ..:/!! Össze tehetném a két kezem!
2011. nov. 19. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem előbb kellett volna elmondani neki, hogy te nem érzel semmit, most azt fogja hinni, hogy csak bolondítottad
2011. nov. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!